Liga 1

Comparație între Compagno și Bauza, după transferul atacantului la FCSB: „E diferență mare între ei. El e cel mai bun din România”

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a făcut o comparație între Juan Bauza (26 de ani), mijlocașul ofensiv al oltenilor, și Andrea Compagno (26 de ani), atacantul vândut de juveți la FCSB/ foto Facebook @FCU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 august 2022

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a făcut o comparație între Juan Bauza (26 de ani), mijlocașul ofensiv al oltenilor, și Andrea Compagno (26 de ani), atacantul vândut de juveți la FCSB.

Mititelu l-a lăudat pe Compagno și consideră că FCSB îl va vinde pentru o sumă mult mai mare decât cea plătită, de 1,5 milioane de euro. Cu toate acestea, patronul Craiovei e de părere că Bauza este un fotbalist mult mai bun.

Mititelu face comparație între Bauza și Compagno

„Locul lui Compagno e greu de luat. Unde să îi găsesc înlocuitor? Dacă ar fi așa simplu, FCSB nu mai dădea 1,5 milioane și găsea altul. Noi am fost aproape de a aduce un golgeter din Serbia, dar a primit o ofertă mult mai bună din Spania și a plecat acolo. 

L-am găsit pe Compagno printr-un impresar italian care locuiește în Londra. Ne-a prezentat mai mulți jucători și i-am adus pe Compagno și Bauza.

L-am văzut pe Compagno, mi-a plăcut, i-am făcut contract. Eu sunt convins că FCSB îl va vinde pe cel puțin 4 milioane de euro în maxim 1 an. E un băiat foarte serios. A avut o evoluție puțin mai romantică, a crescut singur de la 16 ani. A avut noroc să se dezvolte la noi. Va juca la un nivel mare, la o echipă bună din Europa. 

Lipsa lui Bauza se simte, am dezvoltat jocul cu el în teren. E cel mai bun din România, de departe. E interes mare, dar nu poate să ajungă acolo (n.r. - la FCSB). El are valoare mult mai mare. Diferența dintre Compagno și Bauza e mare”, a declarat Adrian Mititelu la Pro Arena.

VIDEO Andrea Compagno:„ 90% din timp mă gândesc la fotbal” + Ce mesaje i-au transmis suporterii Craiovei

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.