Liga 1

Adrian Mititelu le aruncă mănușa lui Mihai Rotaru și Gigi Becali: „Am schimbat politica. Nu mai sunt prostul României”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 august 2022

După ce l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB, spre nemulțumirea fanilor, Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, spune că este gata să dea și alți jucători. 

Omul de afaceri spune că regretă că în trecut nu și-a cedat vedetele când a avut oferte, iar acum dezvăluie că este dispus să renunțe la orice jucător, fiind gata să vândă și la rivalele CS Universitatea Craiova și FCSB. 

Adrian Mititelu, gata să vândă vedetele de la FCU Craiova la CSU Craiova și FCSB

„Mi-am schimbat politica. Nu vreau să mai fiu acel Adrian Mititelu pe care-l știți. Am fost considerat prostul României. Ziceau că am fost prost și că nu am știut să fac management. 

Am refuzat 6 milioane pe Florin Costea și câte 1-2 milioane pe alții. Puteam fi cel mai bogat om din România dacă știam să fac management. Dar acum mi-am revenit, nu mai sunt prostul de atunci. Dacă FCSB și CSU vor jucători, îi vând. 

Domnul Rotaru are bani. Să-mi dea 5 milioane de euro și îl dau pe Bauza. Eu nu am bani ca Rotaru, Șucu sau Becali. Eu vreau să supraviețuiesc și să arăt că știu să fac management.

Dacă FCSB vrea un jucător și ne convine prețul, îl dau. Ca să fie clar, să mă înjure de acum suporterii. Dacă sunt oferte, vindem la oricine. Chiar și la CSU. Dar asta nu înseamnă că nu vreau să fac o echipă puternică”, a spus Adrian Mititelu la ProArena. 

VIDEO FCU Craiova - Sepsi, decis după o fază controversată 

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.