Campionate

Richarlison, răspuns acid după criticile unui fost campion cu Bayern: „Plângi în continuare” + Cum a reacționat Neymar

Richarlison/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 august 2022

Richarlison (25 de ani), atacantul lui Tottenham, a fost criticat de Dietmar Hamann (49 de ani), fost jucător la Bayern și Liverpool, pentru jongleriile din victoria cu Nottingham Forest (2-0).

În meciul lui Tottenham de pe City Ground, cu Forest, Richarlison a stârnit furia publicului. El a prelut mingea, apoi a făcut 3 jonglerii înainte să paseze. Gestul său l-a enervat pe Brennan Johnson, jucătorul gazdelor, care l-a faultat într-un mod violent. După meci, Hamann, fost mijlocaș defensiv, l-a criticat dur pe Richarlison.

Brazilianul a avut însă o replică acidă pe Twitter: „Plângi în continuare”. Neymar a reacționat la mesajul lui Richarlison cu mai multe emoticoane prin care își exprima amuzamentul. 

Hamann, critici pentru Richarlison

„Nu are nimic de-a face cu spectacolul. Ar fi trebuit să primească un cartonaș pentru comportament nesportiv și să se reia jocul cu lovitură liberă pentru Forest”, a scris Dietmar Hamann pe Twitter.

În meciul cu Forest, Richarlison a început pe banca de rezervă. A intrat însă în repriza a doua și a oferit o pasă decisivă pentru Kane. Brazilianul a urmărit o minge, a recuperat-o aproape de tușă, apoi a centrat cu exteriorul pentru atacantul englez, care a trimis-o cu capul în poarta goală.

Palmaresul lui Dietmar Hamann

  • A jucat la Bayern, Liverpool, Newcastle United, Bolton, Manchester City, MK Dons
  • Champions League și Cupa UEFA cu Liverpool
  • Două titluri cu Bayern Munchen
  • Două Cupe ale Angliei cu Liverpool
  • Vicecampion mondial cu naționala Germaniei (2002)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.