Campionate

Coșmarul lui Pierre-Emerick Aubameyang: poate rata transferul la Chelsea fiindcă hoții i-au fracturat mandibula!

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 31 august 2022

Pierre-Emerick Aubameyang ar putea rata transferul la Chelsea pentru că lipsește o lună în urma fracturii de mandibulă suferite în timpul atacului hoților la Barcelona.

Una dintre ultimele mutări pregătite de Chelsea în acest mercato este și aducerea lui Pierre-Emerick Aubameyang de la Barcelona. Tratativele sunt avansate, catalanii nu se opun plecării, mai ales că mai scapă de-un jucător și salariul său. 

Îl ia Chelsea pe Aubameyang și accidentat?

Cluburile sunt înțelese practic asupra sumei de achiziție, numai că afacerea ar putea cădea din alte motive. Medicale, întrucât atacantul gabonez riscă să stea o lună pe tușă, din cauza unei fracturi de mandibulă suferite în noaptea de duminică spre luni. 

S-a întâmplat în timpul atacului armat căruia i-a căzut victimă. Hoții mascați l-au agresat și l-au lovit cu o rangă, provocându-i răni, dar a scăpat totuși fără consecințe grave, dincolo de pagubele materiale înregistrate. 

Barcelona a decis să-l mute la un hotel mai în siguranță până când își va clarifica situația. Auba își dorește să revină în Premier, pentru că a ajuns doar rezervă după transferul lui Lewandowski.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.