Liga 1

Croitoru l-a scos din echipă pe Achim! Gestul care l-a deranjat pe antrenorul lui FCU Craiova

Croitoru l-a scos din echipă pe Achim! Gestul care l-a deranjat pe antrenorul lui FCU Craiova

Articol de Viorel Tudorache  —  miercuri, 31 august 2022

Croitoru l-a scos din echipă pe Achim, după ce în meciul cu UTA mijlocașul a fost înlocuit în minutul 36, pentru că i-a răspuns nervos antrenorului

Marius Croitoru (41 de ani) își conduce cu mână de fier echipa. Antrenorul nu a trecut cu vederea faptul că Vlad Achim (33 de ani), unul dintre titularii incontestabili, i-a răspuns obraznic în timpul meciului cu UTA (1-2). 

În minutul 33, când oltenii erau conduși cu 0-1, Achim a încercat să-l dribleze pe Otele, în loc să paseze. După ce a pierdut mingea, mijlocașul a vociferat și a gesticulat nervos din mână în direcția lui Croitoru, care l-a schimbat imediat pe Achim, în minutul 36.

Marți, cu Sepsi (1-0), Achim a fost rezervă. Fusese avertizat. "Fotbalul de performanță înseamnă presiune. Din păcate, unii jucători o resimt și se elimină singuri. 

Când vezi că adversarul vine peste tine și este mai puternic în momentul respectiv, încerci și altceva. Tu, ca fotbalist matur trebuie să iei cele mai bune decizii. În fine, sunt lucruri pe care le voi gestiona eu cu ei", a declarat Croitoru, la finalul partidei cu UTA. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.