Liga 1

Mirel Rădoi trage un semnal de alarmă înaintea meciului cu Hermannstadt: „Ar fi o mare greșeală să facem asta!”

Mirel Rădoi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 31 August 2022

Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul celor de la CSU Craiova, a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Hermannstadt din etapa #8 a Ligii 1. 

Sibiul este una dintre surprizele plăcute ale acestui campionat, trupa lui Marius Măldărășanu fiind neînvinsă până acum în Liga 1. Acest lucru l-a făcut pe Mirel Rădoi să fie precaut, înaintea partidei. 

Mirel Rădoi: „Hermannstadt este una dintre echipele bune ale campionatului, ar fi o mare greșeală să-i subestimăm”

„Întâlnim o echipă care joacă toate meciurile de acasă pe teren neutru, chiar dacă sunt foarte aproape de orașul lor. Îmi place foarte mult echipa, acest 4-3-3 pe care Măldă îl joacă și este îndrăgostit de el. Am fost colegi la licența PRO un an și jumătate, era îndrăgostit de acest sistem. 

Toate ideile lui se regăsesc în acest model de joc. Ar fi cea mai mare greșeală să îi subestimăm din cauza problemelor (n.r. - între timp sibienii și-au rezolvat problemele financiare). În astfel de momente grele te poți motiva din tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Jucătorii sunt împreună de foarte mult timp, doar câțiva jucători noi au venit, practic ei au petrecut și în Liga 2 un sezon întreg. 

Au continuitate, se cunosc foarte bine și se pot motiva. Ar fi o mare greșeală din partea noastră să îi subestimăm. Putem să ne uităm la ultima partidă în care meritau să câștige după părerea mea. Este o echipă foarte agresivă, care știe ce vrea atât în faza de atac, cât și pe faza de apărare”, a declarat Rădoi la conferința de presă.

Sunt puține echipe în România care joacă în maniera asta, destul de echilibrat indiferent de adversar sau terenul pe care joacă. Din acest punct de vedere, Hermannstadt este una dintre echipele bune ale campionatului și nu sunt deloc surprins de numărul de puncte adunat de ei
- Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Hermannstadt - CSU Craiova

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.