Tenis

Gabriela Ruse, eliminată de Cori Gauff în turul secund de la US Open 2022 » Tie-break palpitant!

Elena Gabriela Ruse (24 de ani, 101 WTA) și Cori Gauff (18 ani, 12 WTA) se întâlnesc astăzi, după ora 22:00, în turul secund de la US Open 2022. Meciul va fi liveSCORE pe GSP.ro și televizat pe Eurosport.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 septembrie 2022

Elena Gabriela Ruse (24 de ani, 101 WTA) a fost învinsă de Cori Gauff (18 ani, 12 WTA), scor 2-6, 6-7(4) în turul secund de la US Open 2022. 

Semnele din jocul Gabrielei Ruse sunt îmbucurătoare. Revenirea după accidentare a fost anevoioasă, dar la New York a amintit de jucătoarea din finalul anului 2021. A trecut în primul tur de Daria Saville, iar astăzi a opus o rezistență serioasă împotriva senzației Cori Gauff.

Ruse a intrat mai greu în joc. Probabil și grandoarea arenei „Arthur Ashe”, cea mai mare din lume, a avut o vină. Actul inaugural s-a încheiat după 35 de minute, fără vreun break reușit de jucătoarea din România.

Gabi a prins curaj și a fost mult mai agresivă în setul secund, dovadă cele 13 lovituri câștigătoare, față de doar 3 în prima parte. A „spart” de două ori serviciul lui Cori și a împins setul în tie-break. A câștigat primul punct, dar mâna i-a tremurat în momentele-cheie.

121.000 $a primit Gabriela Ruse pentru calificarea în turul secund la US Open

În turul următor, Gauff va da peste o altă reprezentantă a gazdelor, Madison Keys (20 WTA).

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.