Campionate

Neymar, în drum spre Premier League » Se lucrează la marea lovitură a perioadei de mercato

Todd Boehly, principalul finanțator al lui Chelsea, forțează transferul brazilianului Neymar (30 de ani) de la PSG.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 august 2022

Todd Boehly, principalul finanțator al lui Chelsea, forțează transferul brazilianului Neymar (30 de ani) de la PSG.

Cluburile din Premier League pot transfera jucători până la finalul zilei de 1 septembrie. Startul slab de sezon al lui Chelsea l-a făcut pe Todd Boehly să încerce marea lovitură a perioadei de mercato și să obțină semnătura lui Neymar

Neymar, dorit de Chelsea 

Argumentele în favoarea mutării sunt multe. PSG are nevoie disperată să vândă fotbaliști, pentru a se încadra în limitele fair-play-ului financiar. Neymar, aflat în umbra lui Messi și Mbappe la campioana Franței, ar putea fi salvarea.

Potrivit celor de la Daily Mail, Chelsea a intrat pe fir și este dispusă să plătească oricât pentru a-l transfera pe brazilian. Londonezii au un start modest de sezon, doar 7 puncte în primele 5 runde, și probleme evidente în ofensivă, marcând doar 6 goluri.

Chelsea a cheltuit deja o avere în această perioadă de mercato, 267 milioane de euro. Și-a întărit, în special, departamentul defensiv, acolo unde au fost aduși Wesley Fofana, Marc Cucurella și Kalidou Koulibaly.

VIDEO Neymar vorbește cu reporterii GSP.RO despre pasiunea sa pentru poker: „Uneori inima îți bate mai repede, picioarele îți tremură, chiar dacă stai pe scaun, transpiri! ”

>

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.