Liga 1

Becali e dispus să mai renunțe la un jucător adus în această vară: „A fost ZERO, n-a existat!”

+37 Foto
Farul - FCSB 3-1 | Mai în glumă, mai în serios, Gigi Becali a declarat la final că e dispus să renunțe la Marco Dulca (23 de ani), mijlocașul central adus în această vară de la Chindia pentru 250.000 de euro.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 septembrie 2022

Farul - FCSB 3-1 | Mai în glumă, mai în serios, Gigi Becali a declarat la final că e dispus să renunțe la Marco Dulca (23 de ani), mijlocașul central adus în această vară de la Chindia în schimbul a 250.000 de euro.

Dulca a fost 0 în seara asta, n-a existat! Am văzut eu... Sunt jucători care pot și care nu pot la FCSB. Dacă vrea să-l ia Târgoviște, îl dau. Bine, glumesc acum... Ce să-i mai fac? N-ai ce să-i mai faci”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Titular la Ovidiu, Dulca a fost înlocuit la pauză cu Oaidă și notat cu 5 în GSP.

Gigi Becali, patron FCSB: „L-aș da și pe Rața. Jucători nu mai iau, am destui”

Apoi, Becali a confirmat și că e dispus să-l cedeze pe Vadim Rața înapoi la FC Voluntari: „Din punctul meu de vedere, da, să plece, să vedem dacă îl ia înapoi FC Voluntari”. 

Nu cred că mai iau niciun fundaș central, nici pe Boli. Nu mai iau jucători, ce să fac cu ei? Am destui. Meciul cu West Ham? Am speranțe că vom câștiga. Nu vom mai evolua ca în seara asta
Gigi Becali, patron FCSB

Cele mai tari imagini din Farul - FCSB 3-1

+37 Foto
FOTO: Raed Krishan

VIDEO. Compagno, gol inutil la debut în Farul - FCSB

>

Citește și alte știri despre Farul - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.