Tenis

Serena Williams a produs surpriza serii la US Open » A eliminat-o pe numărul 2 WTA, după un meci spectaculos

+19 Foto
Serena Williams // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 septembrie 2022

Aflată la ultimul turneu din carieră, Serena Williams (40 de ani, locul 413 WTA) începe să atragă toată atenția la US Open. S-a calificat în turul 3, după ce a trecut de estona Anett Konteveit (26 de ani, 2 WTA), scor 7-6(4), 2-6, 6-2. 

Campioană în 23 de turnee de Grand Slam, Serena Williams a amânat din nou momentul retragerii. Sportiva din SUA continuă la US Open, după ce a câștigat un meci de 2 ore și 29 de minute în fața celei de-a doua favorite a turneului. 

Serena Williams continuă la US Open. A învins-o pe Anett Kontaveit

Pe cea mai mare arenă de tenis din lume, Arthur Ashe Stadium (23.771 de locuri), Serena a oferit o nouă prestație spectaculoasă și a dat peste cap calculele hârtiei. 

Primul set a fost decis la tie-break, deși Serena Williams a servit la 5-4 pentru a câștiga setul. În tie-break, Serena a reușit o singură dată să câștige pe serviciul lui Anett, suficient pentru a lua setul.

Kontaveit a început mai bine partea secundă. A condus cu 3-0 și 4-1, reușind să câștige setul cu 6-2. Meciul a intrat în decisiv, acolo unde Serena a dominat jocul. A făcut rapid break-ul și se menținut în avantaj. La 5-2, Williams a mai câștigat o dată per serviciul adversarei și a închis setul cu 6-2.

3.00era cota Serenei la victorie. Kontaveit avea 1,38

În runda următoare, Serena Williams va juca împotriva australiencei Ajla Tomljanovic (29 de ani, 49 WTA).

Sunt o jucătoare destul de bună (n.r- râde). Asta fac cel mai bine. Îmi plac provocările

- Serena Williams

VIDEO Rezumatul meciului Serena Williams - Anett Kontaveit

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.