Liga 1

A picat transferul lui Ianis Stoica » Oficialii lui Grenoble, trimiși la plimbare: „Le-am zis: «Hai, la revedere!»”

Ianis Stoica // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 septembrie 2022

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre oferta primită pentru atacantul Ianis Stoica (19 ani), dezvăluită în premieră de GSP.ro.

Grenoble, locul 10 în Ligue 2, îl vrea pe vârful roș-albaștrilor, dar Gigi Becali spune că nu a fost mulțumit de oferta primită și că îl va păstra pe Ianis Stoica.

FCSB a refuzat oferta pentru Ianis Stoica

Pe Ianis Stoica am cerut 2 milioane de euro, dar mi s-au oferit 250.000 de euro. Am zis «Hai, la revedere!». Dacă eu cer 2 milioane de euro și tu dai măcar 1 milion, mă respecți. Dar să dai 250.000 de euro pe un jucător de 19 ani? 

Ianis nu joacă acum, dar va fi fotbalist. Nu există să dai 250.000 de euro! Ianis Stoica rămâne!”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Crescut la juniorii FCSB, Ianis Stoica a mai jucat sub formă de împrumut la Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus și CSM Slatina. În acest sezon are 11 partide, fără niciun gol. 

1.000.000 de euroe cota lui Ianis Stoica, potrivit transfermarkt

Gigi Becali l-a criticat recent pe Ianis Stoica

În acest sezon, Gigi Becali s-a declarat de mai multe ori nemulțumit de evoluțiile lui Ianis Stoica, pe care l-a criticat după meciuri.

„Nu poți cu Ianis «trichi-trichi» să dai gol. De Ianis Stoica nu am zis niciodată... Spuneam ce îmi ziceau alții despre el. Dar din ce am văzut aseară, nu avem atacant. Ianis Stoica funcționează doar dacă îl bagi a doua repriză. Când l-am băgat titular nu a mers niciodată. 

Când îl vând, îi pun clauză: 20% dintr-un viitor transfer și să joace doar în a doua repriză. Dacă e titular, dă pe lângă minge. E ca titirezul pe acolo”, a spus Gigi Becali. 

10 goluriîn 49 de meciuri are Ianis Stoica la FCSB

VIDEO Sistemul ideal pentru FCSB, în viziunea lui Marin Barbu: „Au nevoie de un vârf tehnic când joacă acasă”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.