Liga 1

Meci din Liga 1, în pericol din cauza inundațiilor de la stadion » Antrenorul și fotbaliștii au înlăturat apa cu mătura

Inundație la stadionul celor de la UTA. Foto: aradon.ro

Articol de Bogdan Cioara (Arad)  —  joi, 01 septembrie 2022

Meciul dintre UTA și Chindia, programat sâmbătă, de la ora 19:00, este în pericol să nu se se joace. Disputarea acestuia este sub semnul întrebării din cauza precipitațiilor care au afectat arena „Francisc Neuman”.

Deși stadionul din Arad este unul modern, care a costat aproximativ 14 milioane de euro și a fost dat în folosință în urmă cu 2 ani, în vara anului 2020, precipitațiile din ultima perioadă l-au afectat serios. 

UTA - Chindia, în pericol

Demisolul arenei „Francisc Neuman” este inundat, afectând în mod special vestiarele și celelalte săli aflate la acest nivel. Acest gen de situații au mai fost întâlnite pe stadionul din Arad, atunci când au fost ploi torențiale. 

Situația nu a fost remediată de către Primarie, deși cei care au realizat construcția stadionului au propus după finalizarea acestuia construirea unui bazin care să colecteze apa survenită în urma ploilor.

Site-urile de specialitate estimează că vineri sunt șanse de 96% de ploaie la Arad. În ziua meciului procentul scade însă la doar 20%. Astăzi, Ilie Poenaru și jucătorii au înlăturat apa cu ajutorul unor mături pentru a putea intra la vestiare, informează Aradon

Inundație la stadionul celor de la UTA. Foto: aradon.ro

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.