Liga 1

„Dawa trebuie să joace orice ar face?” » Răspunsul lui Mihai Stoica: „Haideți...” + Remarcatul din eșecul cu Farul: „Singurul câștig”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a analizat eșecul suferit de formația lui pe terenul Farului, scor 1-3.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 01 September 2022

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a analizat eșecul suferit de formația lui pe terenul Farului, scor 1-3. 

Fotbaliștii celor de la FSCB s-au întrecut în greșeli defensive în fața Farului. Printre vinovați a fost, și de această dată, fundașul central Joyskim Dawa. GSP.RO a analizat astăzi prestațiile preferatului lui Becali, iar concluziile au fost dramatice pentru FCSB: 5 gafe decisive în 7 etape și 6 puncte pierdute!

Mihai Stoica, după greșelile lui Dawa

Silviu Samuilă, moderatorul emisiunii „Sport Report” de la Orange Sport, i-a adresat o întrebare frontală lui Mihai Stoica: „Dawa trebuie să joace orice ar face?”.

După câteva momente de tăcere, managerul general al vicecampioanei a răspuns: „Haideți... Nu pot să critic jucătorii în public. În afara de Coman, le-aș putea găsi tuturor o parte de vină la meciul cu Farul”.

Ulterior, Mihai Stoica a continuat analiza: „Când e să se aleagă praful... Prea multe erori individuale. Ține de blocajul psihic al jucătorilor. Coman e bine, a dat dovadă de spirit de sacrificiu. Am văzut unii, foști fotbaliști, care spuneau că el și Tavi nu pot fi lideri... 

Am avut o ocazie monumentală la scorul de 0-0. În rest, jocul a suferit. Am avut doar o posesie ieșită din comun, mai ales împotriva unei echipe a lui Gică Hagi. Am avut 70%-30% în repriza secundă. Dar nu cântă muzica pentru posesie. La 2-1 părea că putem intra în meci, doar că a venit eroarea de la gol”. 

Mihai Stoica a lăudat evoluția lui Andrea Compagno. Aflat la debutul pentru FCSB, italianul a marcat golul de onoare: „Cred că este singurul câștig evident. Cred că ne va ajuta. Noi am avut și aveam probleme mari, ne-am pierdut marcatorul, pe Tănase. Ieri, Hagi a pregătit jocul excepțional. l-au ținut pe Compagno ca într-un sandviș”.

VIDEO Vezi golul marcat de Andrea Compagno în Farul - FCSB 3-1

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.