Liga 1

Marius Măldărășanu, neînvins în Liga 1: „Sunt mai optimist ca niciodată de viitorul acestei echipe”

+6 Foto
Marius Măldărășanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 septembrie 2022

FC Hermannstadt a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, și rămâne neînvinsă după primele 7 etape din Liga 1. Marius Măldărășanu, antrenorul sibienilor, a vorbit după succesul echipei sale.

Cu victoria în fața oltenilor, Hermannstadt a urcat pe locul 4 în Liga 1, fiind neînvinsă în acest sezon. Măldărășanu a vorbit despre modul în care a reușit să o „răpună” pe CSU Craiova. 

„Cea mai frumoasă victorie, ținând cont și de adversarul pe care l-am avut, dar în primul rând datorită contextului. Sincer, nu le-am zis nici băieților, nu am declarat nici la interviuri, dar chiar mi-a fost teamă de meciul ăsta. Poate mulți nu știu, nu au făcut decât un singur antrenament între meciul cu FCSB și cel din această seară. 

Știe toată lumea situația noastră financiară, i-am înțeles pe jucători, știu foarte bine ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi pierdut meciul. Știu cum gândește lumea, «Li s-au dat banii și acum nu mai vor să joace». Le-am zis că trebuie să ne autodepășim și asta au făcut. Chiar am avut o echipă puternică, mi-a părut rău pentru Mirel. 

I-am urat baftă. Au o dinamică bună, jucători care verticalizează, mijlocași care joacă între linii. A trebuit să blocăm spațiile, efortul a fost foarte mare și pe final mi-a fost frică că nu vom rezista ritmului jocului”, a declarat Măldărășanu la Orange Sport

Rezultatele obținute de Hemannstadt în acest sezon:

  • 3-0 vs. Mioveni (a)
  • 1-1 vs. Chindia (d)
  • 1-1 vs. FC Botoșani (a)
  • 2-1 vs. FC Voluntari (a)
  • 0-0 vs. Farul (d)
  • 2-2 vs. FCSB (d)
  • 1-0 vs. CSU Craiova (a)

Marius Măldărășanu: „Sunt mai optimist ca niciodată de viitorul acestei echipe”

Măldărășanu a vorbit și despre starea de spirit a echipei, după ce o parte din salariile restante au fost plătite.

„Se simte liniștea, sunt premise pozitive pe viitor. Problemele cele mai mari au fost în mintea jucătorilor, pentru că nu știau ce se va întâmpla. 

Își doreau să prindă un transfer dacă zvonurile care s-au tot vehiculat vizavi de un eventual faliment plecate chiar din oraș și mă bucur că nu sunt reale și că cei doi patroni au făcut tot posibilul ca să regleze câteva lucruri. Le-am zis jucătorilor că sunt mai optimist ca niciodată de viitorul acestei echipe”, a mai precizat antrenorul sibienilor.

VIDEO Golul lui Paraschiv, care a decis scoarta meciului Hermannstadt - CSU Craiova

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.