Stranieri

Florin Andone a revenit în Spania după despărțirea de Brighton: „Am transferat un mare cunoscător al campionatului”

Florin Andone // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 septembrie 2022

Florin Andone (29 de ani) a reziliat contractul cu Brighton joi seara, în ultima zi a perioadei de mercato și a semnat cu UD Las Palmas, echipă din al doilea eșalon spaniol.

Andone a semnat un contract valabil un sezon cu Las Palmas și va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă luni, 5 septembrie.

Florin Andone a semnat cu UD Las Palmas

Las Palmas l-a prezentat în comunicatul oficial drept „un mare cunoscător al campionatului spaniol. De-a lungul carierei a jucat la CD Castellon, Atletico Baleares, Villarreal B, Cordoba, Deportivo și Cadiz”.

Totodată, i-a evidențiat stilul de joc: „Noul atacant central de la UD Las Palmas se caracterizează prin mobilitate și finalizare, dar și prin munca în apărare și în atac”.

Evaluat la un milion de euro în acest moment, fotbalistul cu 25 de meciuri și două goluri pentru prima reprezentativă a României a jucat sezonul trecut la Cadiz, în La Liga, însă împrumutul său nu a avut succes, soldându-se doar cu un gol în 9 apariții.

Andone și UD Las Palmas, cu ochii pe La Liga

Cea mai bună perioadă din cariera lui Florin Andone a fost la Cordoba, club pentru care a înscris 27 de goluri în 58 de meciuri, 21 dintre acestea în al doilea eșalon, în care va reveni odată cu transferul la Las Palmas.

Antrenată de Francisco Pimienta, Las Palmas va ataca promovarea în La Liga în acest sezon. Stagiunea trecută s-a oprit în semifinalele barajului de promovare.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.