Tenis

US Open, ultimul turneu de Mare Șlem pentru Serena Williams: „În mintea mea deja sunt câștigătoare”

Serena Williams, Foto: Imago Images

Articol de Roxana Fleşeru  —  Friday, 02 September 2022

Serena Williams (40 de ani, locul 413 WTA), aflată la ultimul turneu al carierei, s-a calificat în turul al treilea și a vorbit despre cum privește această competiție.

  • Serena Williams o înfruntă, sâmbătă, 3 septembrie, după ora 02:00, pe australianca Ajla Tomljanovic (29 de ani, 49 WTA), în turul 3 de la US Open. Partida va fi în direct la TV pe Eurosport1.

Americanca în vârstă de 40 de ani a trecut, joi, de Anett Kontaveit, 2 WTA, cu 7-6 (4), 2-6, 6-2 și urmează să o întâlnească în turul al treilea pe Ajla Tomljanovic, 46 WTA.

Serena Williams: „În mintea mea deja sunt câștigătoare”

Simt în acest moment că nu am nimic de pierdut, că tot ce mi se întâmplă este un bonus. E un sentiment ciudat pentru că trebuie în același timp să mă bucur de experiență, dar și să fiu concentrată. 

Simt că toată cariera mea am avut un mare X pe spate, chiar de când am câștigat în 1999 la New York, primul meu trofeu de Mare Șlem. Totuși acum totul e diferit pentru că în mintea mea am câștigat deja

E incredibil câte lucruri am reușit în carieră. Așa că înainte de meciul cu Anett mi-am spus, că trebuie doar să joc, să fiu Serena”, a subliniat jucătoarea cu 23 de trofee de Mare Șlem în palmares.

Serena Williams s-a impus la US Open de șase ori, în 1999, 2002, 2008, 2012, 2013 și 2014. Dacă primul său trofeu de Grand Slam a venit în 1999, la New York, deocamdată ultimul datează din 2017, de la Australian Open.

VIDEO. Rezumatul meciului Serena Williams - Anett Kontaveit

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.