Liga 1

Ce surpriză! Fostul dușman al lui Mititelu, implicat direct în vânzarea lui Compagno la FCSB: „Nu ascund asta”

Adrian Mititelu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 septembrie 2022

Victor Pițurcă (66 de ani), aflat „la cuțite” cu Adrian Mititelu până nu demult, dezvăluie că i-a recomandat patronului de la FCU Craiova să-l vândă pe Andrea Compagno la FCSB.

Dezvăluire surprinzătoare din partea lui Victor Pițurcă. Fostul selecționer și Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, par să fi trecut peste conflictul din 2011 care a dus la excluderea din fotbal a clubului FC Universitatea Craiova de către FRF și LPF.

Pițurcă și Mititelu s-au judecat ani buni, primul revendicând o datorie de 7 milioane de euro. Pițurcă a reclamat acea datorie după ce Mititelu i-a reziliat unilateral contractul cu FC U. Craiova S.A.

Acum, Pițurcă s-a implicat în una dintre cele mai profitabile afaceri ale lui Adrian Mititelu, cedarea lui Andrea Compagno la FCSB.

Victor Pițurcă surprinde: „I-am recomandat lui Mititelu să-l vândă pe Compagno la FCSB”

„A fost o afacere benefică pentru Craiova. Iată că Mititelu și-a mai revenit puțin. Nu ascund faptul că m-am întâlnit acum două săptămâni cu el și chiar i-am recomandat să-l vândă pe Compagno, dacă-l vrea Gigi.

A zis că va fi greu să se întâmple lucrul ăsta, dar s-a întâmplat. Bravo lui, ăsta este fotbalul în ziua de astăzi. Spun că a făcut o afacere excelentă, dacă s-au plătit banii vehiculați în presă”, a precizat Pițurcă la Pro Arena, cu referire la suma de 1,5 milioane de euro.

Compagno, jucător cu 26 de goluri în 61 de meciuri la FCU Craiova, a înscris la debutul pentru FCSB, în eșecul cu Farul, scor 1-3.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.