Liga 1

Emoții pentru Universitatea Craiova » Koljic s-a accidentat în meciul cu Hermannstadt

Elvir Koljic/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 septembrie 2022

Elvir Koljic (27 de ani), atacantul Universității Craiova, ar putea rata meciurile oltenilor cu Farul, CFR Cluj și FCSB. El a ieșit accidentat în meciul cu Hermannstadt (0-1) în minutul 64, fiind înlocuit cu Markovic.

Atacantul ar fi suspect de ruptură musculară, potrivit Fanatik. Sursele GSP susțin că Elvir Koljic ar putea avea întindere și va efectua un test RMN atunci când echipa va ajunge în Craiova, după deplasarea la Mediaș, acolo unde s-a disputat meciul cu Hermannstadt.

Koljic s-a accidentat în meciul Hermannstadt - CSU Craiova

Elvir Koljic ar putea rata meciurile cu Farul, CFR și FCSB, din etapele cu numărul 9, 10 respectiv 11. În acest sezon de Liga 1, bosniacul a jucat 7 meciuri, dar nu a reușit să marcheze. Nici în preliminariile Conference League nu a avut un randament mai bun. Nu a marcat și nu a pasat decisiv în 6 partide.

Koljic, ghinionistul de serviciu

De când a semnat cu trupa din Bănie, din septembrie 2018, atacantul nu a fost ferit de accidentări. Prima dată a devenit indisponibil în luna martie a anului 2019, după o convocare la naționala Bosniei. Revenit pe teren în toamna aceluiași an, calvarul a continuat pentru Koljic: și-a fisurat o vertebră lombară și a fost din nou scos din circuit.

Sezonul 2020-2021 a început perfect pentru vârful Craiovei, dar acesta nu a fost mult pe val, deoarece la începutul lunii noiembrie 2020 a suferit o fractură de peroneu. Ultima accidentare a suferit-o în martie, într-un meci cu CFR. Atunci, el a lipsit 5 meciuri.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.