Conference League

Anderlecht, transfer cu nume înaintea disputelor cu FCSB » Prezentare de zile mari: „E acasă!”

Fundașul central Jan Vertonghen (35 de ani) a semnat un contract valabil două sezoane cu Anderlecht, viitoarea adversară a lui FCSB în grupele Conference League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 septembrie 2022

Fundașul central Jan Vertonghen (35 de ani) a semnat un contract valabil două sezoane cu Anderlecht, viitoarea adversară a lui FCSB în grupele Conference League.

Pe hârtie, Anderlecht pare să lupte cu FCSB pentru a doua poziție în grupa B din Conference League. Cel mai titrat club al Belgiei, cu 34 de campionate cucerite, a reușit o mutare importantă pe ultima sută de metri a perioadei de mercato. 

Jan Vertonghen, prezentat la Anderlecht

Jan Vertonghen, fundaș central cu 139 de meciuri în prima reprezentativă a Belgiei, a avut parte de o prezentare de zile mari la Anderlecht. Pe durata întregii zile au fost postate clipuri și imagini cu el în diferite locații din Bruxelles, de la sosirea în oraș, vizita medicală și din timpul semnării contractului.

„Am mai negociat cu Anderlecht și în trecut, dar acum s-au potrivit toate lucurile. Am urmărit atent proiectul clubul din ultima perioadă și sunt convins că experiența mea poate ajuta. E pasul corect în cariera mea. Abia aștept să joc și să câștig primul meci aici!”, a spus Jan Vertonghen, în momentul prezentării.

Ajuns la 34 de ani, Vertonghen s-a lansat în fotbalul mare la Ajax. În 2012 a făcut pasul în Premier League, la Tottenham, unde a evoluat până în 2020. Precedenta aventură a fost la Benfica.

Ce program are FCSB în grupele Conference League

  • Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 1 septembrie » Poate Nicolae Dică să o scoată pe FCSB din criză?

>

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.