Liga 1

Fază de CNN în U Cluj - FCU Craiova! La FIFA se spărgea joystickul: 4 ratări INCREDIBILE în 5 secunde

U Cluj - FCU Craiova | În minutul 49, oltenii au ratat 4 ocazii uriașe la aceeași fază. Moment incredibil în Liga 1!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 septembrie 2022

U Cluj - FCU Craiova 1-1 | În minutul 49, oltenii au ratat 4 ocazii uriașe la aceeași fază. Moment incredibil în Liga 1!

După o primă repriză modestă, echipa lui Marius Croitoru a avut șansa să intre în avantaj în startul reprizei secunde, asta după ce Gabi Iancu a reușit un eurogol în prelungirile primului act.

VIDEO. FCU Craiova, 4 ocazii uriașe cu U Cluj la aceeași fază!

>

Craiova avea o mulțime de oameni în careul lui Gorcea, asta pentru că fusese un corner înainte la poarta ardelenilor. Huyghebaert a adus din nou mingea în careu cu o pasă excelentă pentru Iancu. Ce a urmat e uluitor!

  1. Iancu a scos mingea în centrul careului, la 8 metri, de unde Bahassa a încercat să-l execute pe Gorcea cu un șut la colțul lung deviat și de Chițu. Goalkeeperul lui U s-a opus;
     
  2. Mingea respinsă de Gorcea a ajuns la Duarte. Din fața porții, portughezul ar fi marcat dacă nu intervenea providențial, la sacrificiu, în ultimul moment, Alex Chipciu. Fostul jucător de la FCSB și CFR Cluj a deviat balonul în bară;
     
  3. Apoi, mingea a ricoșat la Marquet. Belgianul a venit din viteză și a șutat în picioarele aceluiași Gorcea;
     
  4. În fine, ultima încercare i-a aparținut lui Asamoah. Micuțul mijlocaș al lui Croitoru a reluat din cădere spre poarta lui Gorcea, el l-a țintit de fapt pe Duarte, din al cărui piept mingea s-a dus pe lângă poartă. Întrucât Duarte se afla în poziție de ofsaid acum, golul ar fi fost anulat dacă balonul intra în poartă.

Citește mai multe știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.