Stranieri

Ce au făcut stranierii în acest weekend » Rareș Ilie, rezervă neutilizată cu Monaco. Gol Rotariu în Grecia

Dorin Rotariu // foto: Instagram @ rotariudorin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 septembrie 2022

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din acest week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

ORA 23:40 - PAOK, egal în derby-ul din Salonic

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu (53 de ani), a remizat alb în derby-ul din Salonic cu Aris, care a contat pentru etapa 3 a campionatului grec.

Aris a ratat un penalty în minutul 53, prin Gray. Meciul s-a încheiat cu două „roșii”, încasate de El Kaddouri pentru PAOK și Dabo pentru Aris.

Ora 21:15 - Rareș Ilie, rezervă neutilizată la Nice

Rareș Ilie (19 ani) a fost „uitat” pe bancă în meciul dintre Nice și Monaco, din etapa 6 a campionatului Franței, scor final 0-1, cu gol Breel Embolo în minutul 69. 

Mijlocașul român n-a jucat nici în precedenta etapă, victoria la limită cu Lille, 2-1.

ORA 18:30 - Dorin Rotariu, gol în Atromitos - Panetolikos

Dorin Rotariu (27 de ani) a fost integralist la Atromitos, pe poziția de atacant central, în meciul cu Panetolikos din etapa 3 a campionatului Greciei, încheiat cu scorul de 1-1. 

Rotariu a înscris în minutul 50, la 1-0 pentru Panetolikos, din pasa lui Kuen, iar în minutul 84 a primit cartonașul galben.

ORA 17:15 - Rus, Marin și Moruțan, titulari în Sudtirol - Pisa

Stoperul Adrian Rus, mijlocașul central Marius Marin și mijlocașul ofensiv Olimpiu Moruțan au fost titulari în meciul de Serie B dintre Sudtirol și Pisa, scor final 2-1.

În vreme ce Moruțan și Marius Marin au fost integraliști, Rus a fost înlocuit în minutul 82, la 2-1 pentru Sudtirol.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Rover (minutele 35 și 63). Pentru Pisa a punctat moldoveanul Artur Ioniță.

Pisa este penultima în Serie B, locul 19 din 20, cu doar un punct acumulat în 4 etape.

Programul stranierilor din această seară:

  • Ora 21:30 - Aris - PAOK (Răzvan Lucescu), în Grecia
  • Ora 21:45 - Nice (Rareș Ilie) - Monaco, în campionatul din Franța

Ionuț Radu și Chiricheș, integraliști la Cremonese în meciul cu Sassuolo

Ionuț Radu și Vlad Chiricheș au fost integraliști la Cremonese, în meciul cu Sassuolo , 0-0, din etapa #5 din Serie A. Pentru portarul român a fost primul meci la Cremonese fără gol primit.

Zi excelentă a românilor: Drăguș, gol de 3 puncte!

În etapa #7 din Belgia, Denis Drăguș marcat singurul gol al partidei Standard Liege - Oostende 1-0. În minutul 67, atacantul român a înscris cu o execuție superbă din marginea careului!

Eric Bicfalvi a marcat în Rusia

Dinamo Moscova a învins-o pe Ural, echipa lui Bicfalvi, scor 2-1, în etapa #8 din Rusia. Gazdele conduceau cu 1-0, iar Eric Bicfalvi a egalat chiar înainte de pauză - minutul 44. Fază fixă finalizată de fostul mijlocaș de la FCSB sau Dinamo cu o lovitură de cap trimisă perfect, la colțul lung.

N-a fost suficient pentru Ural, în continuare ultima clasată din Rusia. Denis Makarov le-a adus toate punctele gazdelor cu golul său din minutul 59.

Reghe, succes la scor în Azerbaijan

Neftci s-a impus cu 3-0 contra celor de la Sumqayit în etapa #5 din Azerbaijan. Pentru trupa lui Reghe au punctat Jaber ('19), Mahmudov ('55), din penalty, și Hadzhiyev ('77). După 5 etape, Neftci Baku, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, ocupă locul 3 în Azerbaijan, cu 12 puncte acumulate.

Florin Tănase, debut excelent în Emirate!

Florin Tănase a debutat azi la Al-Jazira, în prima etapă din Emirate contra celor de la Dibba. În minutul 11, fostul căpitan de la FCSB a reușit o pasă de gol superbă: o boltă peste toată apărarea adversă care l-a lăsat singur cu portarul pe Mabkhout.

Florin Tănase a fost schimbat în minutul 73. Meciul s-a încheiat cu victoria echipei lui „Tase”, scor 2-0, „dublă” în dreptul lui Mabkhout.

Mihăilă a făcut show în Genoa - Parma 3-3

  • Serie B, etapa #4
  • Radu Drăgușin a fost integralist la Genoa, George Pușcaș a rămas pe bancă
  • Dennis Man (schimbat în minutul 56) și Valentin Mihăilă (integralist) au început din primul minut duelul în tricoul Parmei

Valentin Mihăilă a pasat decisiv la golul egalizator, de 1-1, reușit de Inglese în minutul 21. Și etapa trecută Mihăilă bifase un assist. Acum, Mihăilă a reluat din foarfecă din marginea careului, iar mingea a ajuns la Inglese, care a reluat decisiv cu capul.

Ulterior, fosta extremă de la CS Universitatea Craiova a și marcat ('37): acțiune individuală pe contraatac + șut de la distanță deviat chiar de Radu Drăgușin!

Mihăilă a încheiat seara cu încă un assist, din corner, pentru Nahuel Estevez, care a stabilit scorul final în minutul 89.

Boloca și Nedelcearu, integraliști în Serie B

Mijlocașul Daniel Boloca (23 de ani) a fost integralist în meciul dintre Frosinone și Como din etapa 4 a noului sezon de Serie B, scor final 2-0.

Stoperul Ionuț Nedelcearu (26 de ani) a jucat toate minutele din partida Reggina - Palermo, scor 3-0. 

Românul de la Reggina, Eduard Duțu, a fost rezervă neutilizată. 

Mircea Lucescu, învins din nou în Ucraina

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu (77 de ani), a fost învinsă de Zorya în etapa 3 a campionatului din Ucraina.

Zorya a condus la pauza meciului disputat la Kiev, 2-0, Dinamo a redus din diferență în minutul 49 prin Vanat, dar fosta adversară a Craiovei din Conference League a mai punctat o dată în minutul 70, prin Brazhko, astfel că reușita lui Buyalskyy din minutul 83 nu a mai contat.

Dinamo Kiev a început sezonul cu două înfrângeri, 0-3 cu Dnipro-1, 2-3 cu Zorya.

Valentin Gheorghe, titular la încă un eșec în Turcia

Valentin Gheorghe a fost titular în etapa #5 din Turcia. Echipa lui, Umraniyespor, a pierdut vineri seara pe teren propriu contra celor de la Trabzonspor, scor 0-1. Fostul jucător de la FCSB a fost înlocuit în minutul 78. Umraniyespor e la retrogradare, locul 17, un singur punct acumulat în 5 partide.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.