Liga 2

Fost jucător important al Stelei, propunere-şoc pentru Dîncu: „Dacă iubești echipa, asta e soluția”

CSA Steaua n-are drept de promovare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 September 2022

Valeriu Răchită (52 de ani), fostul fundaș al Stelei, își dorește împăcarea şi poate chiar fuziunea între FCSB și CSA.

Fostul jucător al roș-albaștrilor în 3 mandate (1989-1990, 1996-1998, 2002-2004) îi propune lui Vasile Dîncu, ministrul Apărării, să încerce apropierea dintre cele două cluburi.

Vivi Răchită vrea fuziunea FCSB - CSA Steaua

„Nu înțeleg de ce ministrul Dîncu, un om foarte puternic, nu face un pas către împăcare. Dacă iubești Steaua, asta e soluția. Eu cred că pentru binele clubului, să se umple din nou Ghencea, ar putea face și acest lucru”, a declarat Vivi Răchită, la Pro Arena.

Ei au nevoie de o societate comercială pe acțiuni sau de o societate comercială de tip fundație. Nu au cum să primească dreptul de a juca în prima ligă. Imposibil de făcut ce au făcut cei de la FC Argeș (n.r. - pentru a avea drept de promovare în Liga 1, activitatea echipei de fotbal FC Argeș a fost preluată în 2019 de către structura de drept privat „Club Sportiv Campionii FC Argeș”)

Cei de la FC Argeș n-au fost în aceeași situație. Steaua face parte din patrimoniul Armatei și nimeni nu poate pleca de acolo (n.r. - nu se poate desprinde) fără o hotărâre de guvern. Poți face o asociație non-profit, dar tot e nevoie de o hotărâre de guvern. Dar trebuie să aibă un motiv pentru asta, trebuie să aibă o oportunitate de viitor

- Gigi Becali, patron FCSB, în iulie

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.