Liga 1

CFR Cluj se desparte de un jucător adus în această vară! Aproape să semneze cu noua echipă

Jefte Betancor/ foto Imago Images

Articol de Marius Mărgărit  —  sâmbătă, 03 septembrie 2022

CFR Cluj este foarte aproape să îl piardă pe Jefte Betancor (29 de ani), atacantul adus în această vară de la Farul.

Spaniolul este aproape de împrumutul la Pafos, potrivit Fanatik. Din informațiile GSP, Jefte este deja în Cipru, unde se pun la punct ultimele detalii ale mutării, înainte ca jucătorul să efectueze vizita medicală.

Jefte, cedat de CFR Cluj la Pafos

Pentru cedarea lui Jefte sub formă de împrumut în acest sezon, CFR primește 500.000 de euro de la Pafos. În cazul în care ciprioții câștigă titlul sau se califică în cupele europene în sezonul viitor, clujenii mai primesc 300.000 de euro.

Dacă Pafos vrea să îl transfere definitiv pe Jefte la finalul stagiunii, CFR va mai încasa 600.000 de euro pentru jucătorul spaniol.

Sub comanda lui Dan Petrescu, Jefte a jucat 14 meciuri în acest sezon, 7 în SuperLiga și 7 în preliminariile din Champions și Conference League. El a marcat 3 goluri pentru CFR.

În sezonul trecut, la Farul, spaniolul a avut un randament excelent. El a fost gogeterul echipei lui Hagi, reușind să înscrie de 16 ori în 35 de meciuri jucate în Liga 1. În România, a mai evoluat la FC Voluntari, în sezonul 2020-2021.

1,6 milioane de euroeste cota lui Jefte, potrivit transfermarkt.com

Dan Petrescu, în august: „Pe Betancor eu l-am dorit, eu l-am adus, iar clubul l-a cumpărat, ar fi culmea să nu-l vrem”

În august, înaintea returului cu Șahtior Soligorsk din turul 3 preliminar Conference League, Dan Petrescu declara că nu se pune problema ca Jefte să plece în această vară.

„M-a sunat cineva și mi-a spus de această știre. M-am supărat foarte rău aseară, foarte rău. Am sunat patronul, am sunat pe toată lumea și am întrebat dacă este ceva adevărat. Dacă ar fi, m-aș supăra foarte rău.

Patronul a zis că «Doamne ferește! să fie așa ceva», că nu a vorbit nimeni și că nu se știe de unde a apărut această știre. Pe Betancor eu l-am dorit, eu l-am adus, iar clubul l-a cumpărat, ar fi culmea să nu-l vrem pe Betancor. Yuri la fel. Eu l-am adus și a avut evoluții bune.

Dacă vor fi vânduți, înseamnă că eu nu știu. Ce mi-a promis patronul este că în niciun caz nu vor pleca. Așa sper să fie, mă bazez pe ei 100%”, a afirmat Petrescu.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.