Liga 1

Andrei Burcă a ratat un supertransfer » Ar fi putut juca împotriva lui PSG, Juventus și Benfica în Champions League

Andrei Burcă/ foto Imago Images

Articol de Beno David  —  sâmbătă, 03 septembrie 2022

Andrei Burcă (29 de ani), fundașul central de la CFR Cluj, a fost dorit în această vară de Maccabi Haifa, echipă calificată în grupele Champions League.

După ce l-a vândut pe fostul jucător de la FCSB, Bogdan Planic (30 de ani), la Shabab Al Ahly, în Dubai, Maccabi Haifa a luat sub formă de împrumut doi fundași centrali africani: Dilan Batubinsika (crescut de PSG) si Abdulai Seck de la Antwerp, din Belgia .

Pe listă era și Andrei Burcă de la CFR, dar cele două părți nu au ajuns la un acord. Presa israeliană se întreabă de ce antrenorul celor de la Maccabi a preferat să ia doi jucători pentru al căror împrumut clubul plătește 400.000 de euro și nu pe stoperul român, mai ales că pe Planic s-au obținut 1,8 milioane de euro.

Andrei Burcă a ratat șansa să joace în Champions League

Dacă s-ar fi realizat transferul la Maccabi, Burcă ar fi avut șansă să joace în grupele Champions League. Campioana Israelului se află într-o grupă infernală, cu PSG, Juventus și Benfica.

În acest start de sezon, Burcă a jucat 12 meciuri pentru CFR Cluj. A jucat în toate cele 8 meciuri din preliminariile de Champions și Conference League, în timp ce în SuperLiga are 4 apariții.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.