Liga 1

Marica, scos din sărite de ultima decizie a lui Becali: „Dă-i, mă, puțin timp! FCSB nu e jos din cauza unui jucător”

Ciprian Marica (36 de ani), investitor minoritar la Farul, a criticat în termeni duri strategia lui Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 septembrie 2022

Ciprian Marica (36 de ani), acționar minoritar la Farul, a criticat în termeni duri strategia lui Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB. 

După doar 3 apariții și puțin peste 100 de minute jucate în tricoul lui FCSB, mijlocașul moldovean Vadim Rața (29 de ani) a plecat de la vicecampioana României. Patronul Gigi Becali l-a etichetat imediat și l-a trimis „pachet” înapoi la FC Voluntari. 

Ciprian Marica, mesaj dur pentru Becali: „FCSB nu e jos din cauza unui jucător”

„Să avem puţină răbdare cu băiatul. De abia a venit, lăsaţi-i şi lui puţin timp de acomodare, de adaptare. Stai, că poate o să funcţioneze. 

Ştii care e ideea? Noi luăm jucători şi vrem să fie ca o piesă de teatru, să îl punem şi să funcţioneze. Dă-i, mă, puţin timp, acomodează-l cu echipa. Faptul că FCSB este jos în clasament nu este din cauza unui jucător.

E cazul lui Vadim Raţa, că nu a dat niciun ban pe el, dar dacă dădeai 1,5 milioane pe el? Trebuie să îl angrenezi cumva. Ce, Miculescu ţi se pare că funcţionează?”, a spus Ciprian Marica, la Pro Arena.

Eu l-am sfătuit să plece. Ăsta e lotul, asta vrea patronul. Față de lista UEFA care a fost cu Viking, este singura schimbare: Compagno intră în locul lui Rața
- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO Marin Barbu: „Hagi n-ar putea să conducă FCSB, cu Gigi e greu e lucrat”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.