Liga 1

Adrian Mititelu a transferat golgeterul din campionatul vecin! Cât a plătit pentru înlocuitorul lui Compagno

Jibril Ibrahimi, în centrul imaginii / FOTO: facebook @FCUniversitateaOFFICIAL

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 septembrie 2022

FCU Craiova l-a prezentat pe atacantul nigerian Jibril Ibrahimi (19 ani), golgeterul la zi din prima ligă a Republicii Moldova. 

Adrian Mititelu s-a mișcat rapid după transferul lui Andrea Compagno la FCSB. FCU Craiova a primit 1,5 milioane de euro, iar primii 250.000 de euro au fost deja investiți. 

FCU Craiova i-a adus înlocuitor lui Compagno

Atât a costat aducerea lui Jibril Ibrahimi, de la FC Sfîntul Gheorghe, prim-divizionară din Republica Moldova. Nigerianul a semnat un contract valabil 4 sezoane, gruparea din Suruceni păstrând și o clauză care îi garantează 20% dintr-un eventual viitor transfer. 

Jibril Ibrahimi FOTO: facebook @FCUniversitateaOFFICIAL

Jibril Ibrahimi a fost adus la Sfîntul Gheorghe de la Abuja FC, din Nigeria. A avut o primă parte de sezon excelentă în Republica Moldova, marcând 5 goluri în primele 5 meciuri de campionat.

A punctat o dată și în preliminariile Conference League, în „dubla” pierdută de fosta lui formație contra slovenilor de la Mura, scor general 2-4.

125.000 de euroeste cota lui Jibril Ibrahimi pe transfermarkt

Marius Croitoru aștepta noul atacant

Vineri seară, după remiza scoasă de FCU Craiova în deplasarea cu U Cluj, scor 1-1, Marius Croitoru anunța iminentul transfer al unui atacant.

Nu poți schimba imediat anumite repere. Ai nevoie de timp să antrenezi implementarea altui jucător. Neavând timp, e mai dificil. Se poate aduce un alt fotbalist, dar nu înseamnă că dacă aducem el e imediat la nivelul echipei. Se lucrează chiar acum la aducerea unui nou jucător, din ce am înțeles
- Marius Croitoru

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.