Liga 1

„Vreau să rescriu istoria, sunt șanse mari!” » Arlauskis, obiectiv colosal la revenirea în Liga 1

Giedrius Arlauskis (34 de ani) a oferit primele declarații după parafarea înțelegerii cu CS Universitatea Craiova.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 septembrie 2022

Giedrius Arlauskis (34 de ani) a oferit primele declarații după parafarea înțelegerii cu CS Universitatea Craiova. 

Lituanianul Arlauskis, de 7 ori campion în Liga 1, a revenit în România. A semnat un contract valabil un sezon cu CS Universitatea Craiova și are gânduri mari.

Arlauskis, primele declarații în tricoul lui CSU Craiova: „Vreau să rescriu istoria!”

„Am ales Craiova pentru că vreau să rescriu istoria și să câștig campionatul cu 4 echipe diferite. Asta este dorința mea cea mai mare. Am ales-o pentru că sunt șanse mari să luăm campionatul. E un club mare, cu suporterii, de tradiție.

Negocierile au decurs foarte ușor. Condițiile mi se par foarte bune pentru România, ai tot ce trebuie la bază, trebuie doar să fii concentrat la fotbal. Ai tot ce trebuie!

Am spus, singurul lucru care îmi vine în cap, singura dorință este să câștig titlul! O să fac tot ce depinde de mine să ajut echipa. Întotdeauna am avut încredere în mine. Cred că o să reușim”, a spus Giedrius Arlauskis, pentru canalul oficial al celor de la CS Universitatea Craiova. 

Până acum am venit la Craiova doar ca adversar. Întotdeauna a fost foarte ușor să joc, totdeauna a fost o atmosferă superbă. Am văzut cum susțineau suporterii echipa. Mă bucur că sunt aici. Vreau să vină în număr și mai mare, dar pentru asta trebuie să ne batem noi la campionat!
- Giedrius Arlauskis

De-a lungul carierei, Arlauskis a mai jucat la Siauliai, Mastis, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanyol, CFR Cluj și Al Shabab.

7 titluride campion al României are Arlauskis: 5 cu CFR Cluj, unul cu Unirea Urziceni, unul cu FCSB

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.