Liga 1

Ce l-a dezamăgit pe Gică Popescu la Voluntari - Rapid: „Mă așteptam să aibă altă atitudine”

Gică Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 September 2022

Gică Popescu (54 de ani), fostul mare internațional, a analizat meciul Voluntari - Rapid, scor 0-1, din etapa #9 din SuperLiga.

Președintele Farului a lăudat jocul de inițiativă al Rapidului, dar s-a arătat dezamăgit de cei de la Voluntari, care nu au avut șut pe poartă.

Gică Popescu a analizat Voluntari - Rapid 0-1

„Mi s-a părut singura echipă care a încercat să joace. După gol a intrat în acea fază de conservare a rezultatului. Voluntari a fost o echipă stinsă, care nu a putut să pună probleme.

Cred că nu a avut nicio fază de poartă. Are doar 8 puncte în clasament şi un program infernal, mă aşteptam să aibă altă atitudine”, a declarat Gică Popescu la Prima Sport.

Voluntari, fără șut pe poartă în ultimele 3 meciuri

FC Voluntari traversează o perioadă extrem de slabă. Ilfovenii nu au expediat niciun șut pe spațiul porții în ultimele 3 partide de campionat, cu U Cluj, CFR și Rapid. Liviu Ciobotariu e conștient că situația este una greu de gestionat.

„E îngrijorător că nu am reușit să marcăm în ultimele 3 etape. Am avut niște situații, dar nu au fost clare. Este adevărat, trecem printr-un moment greu. Sezonul trecut eram obișnuiți cu rezultatele pozitive, acum am început una caldă, altă rece.

E clar că se întâmplă ceva. Trebuie să gestionez bine. Astăzi singurul plus este că am jucat mai bine decât etapa trecută, dar eu vreau mult mai mult. Rapid e o echipă bună, joacă un fotbal plăcut, au 21 de puncte, sunt pe primul loc. Nu a fost ușor pentru noi. Am avut atitudine, dar prea puțin pentru faza defensivă.

Sezonul trecut aveam mai multă încredere în noi. Le-am spus-o jucătorilor, nu e niciun secret. Această încredere nu se găsește la supermarket. Ea trebuie câștigată! Trebuie să lupți pentru ea”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, potrivit sursei menționate.

VIDEO. Ioniță după Voluntari - Rapid, 0-1: „E foarte greu să ne învingă cineva”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.