Nationala

Înțepături de la FRF pentru jucătorii naționalei: „Am tot schimbat antrenori. Mi se pare că nu ei sunt de vină”

Înțepături de la FRF pentru jucătorii naționalei: „Am tot schimbat antrenori. Mi se pare că nu ei sunt de vină”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 septembrie 2022

Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la Federația Română de Fotbal, și-a arătat susținerea pentru selecționerul Edi Iordănescu înaintea mecurilor din Liga Națiunilor.

Pentru naționala României urmează meciurile cu Finlanda (23 septembrie, deplasare) și Bosnia (26 septembrie, acasă), în ultimele două runde din Nations League.

Mihai Stoichiță: „Edi Iordănescu are creditul FRF”

>

Stoichiță a vorbit despre Edi Iordănescu, care a fost recent în cantonamentul lui Real Madrid unde a participat la antrenamentele conduse de Carlo Ancelotti.

„E bine să se updateze în continuu, să vină cu idei noi să putem câștiga aici. Eu sper să câștigăm cu Finlanda, apoi vom vedea. Edi are creditul FRF. Am tot schimbat antrenori, mi se pare că nu ei sunt de vină”, a declarat Mihai Stoichiță, după meciul jucat de Voluntari cu Rapid (0-1) în Liga 1.

Mihai Stoichiță, despre angajarea lui Alexandru Pelici la U19

Mihai Stoichiță l-a lăudat pe Alexandru Pelici, fostul antrenor de la Mioveni, angajat ca selecționer al României U19.

„Selecționerii nu sunt luați la întâmplare. Pelici era antrenorul cel mai longeviv din Liga 1. La o echipă nu atât de valoroasă, a avut rezultate. Promovările pe care le-a avut în ultimul timp reprezintă un atu”, a mai spus Mihai Stoichiță.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.