Liga 1

Conducerea Rapidului, contrazisă: „Normal că e o candidată la titlu, doar e pe primul loc”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF, a fost prezent la Voluntari - Rapid, 0-1, în etapa #9 din SuperLiga.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 septembrie 2022

Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF, a fost prezent la Voluntari - Rapid, 0-1, în etapa #9 din SuperLiga.

La final, Stoichiță a analizat partida și a vorbit despre șansele Rapidului la titlu. Giuleștenii au trecut din nou pe primul loc după victoria de la Voluntari, cu 21 de puncte.

VIDEO. Mihai Stoichiță o vede pe Rapid cu șanse la titlu

>

„Tactic, Mutu lucrează bine acestă fază de apărare, pe care o face toată echipa. E lăudabil. E o candidată la titlu, doar e pe primul loc. Au jucători foarte buni și mă bucur că sunt mulți tineri printre ei, mai ales Sefer și Ioniță. 

Acum au intrat și Mățan, Pănoiu, Moldovan care e o certitudine. E o simbioză între experiența lui Grigore și Săpunaru și tinerețea celorlalți. Fac o echipă bună. Mă bucur că și Mutu, și Rădoi creează un fotbal bun, cei care s-au perindat pe la națională în general”, a declarat Mihai Stoichiță.

Declarațiile lui Stoichiță le contrazic pe cele ale patronului Rapidului, Victor Angelescu. Omul de afaceri speră la calificarea în play-off și consideră că prezența pe primul loc era puțin probabilă la startul sezonului.

„Părea puțin probabil să fim pe primul loc, dar până acum am făcut punctele pe care le meritam, suntem sus, sperăm să adunăm puncte și să intrăm în play-off”, a declarat Victor Angelescu.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.