Liga 2

Ovidiu Burcă, după victoria lui Dinamo cu Chiajna: „Eu nu sunt antrenor de rezultat. Mă felicit că am rămas fidel principiilor mele”

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 September 2022

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre victoria cu Concordia Chiajna, 1-0, din etapa #5 din Liga 2.

Burcă s-a arătat ușurat, după ce echipa pierduse precedentele 3 partide din liga secundă. Dinamo a ajuns acum la 6 puncte, după ce a câștigat și în prima etapă, tot cu 1-0, cu Progresul Spartac.

Ce a declarat Ovidiu Burcă după Concordia Chiajna - Dinamo 0-1

>

„E o victorie venită după o perioadă în care am suferit. Nu știu dacă suporterii au înțeles că nimic nu se poate construi peste noapte. Azi am câștigat o stare de spirit. Fără o asemenea stare de spirit nu putem avea rezultate. Jucătorii au înțeles acest lucru. 

Luăm o gură de oxigen. La început de drum, când pierzi, jucătorii pierd încrederea în ce spun eu. A fost cel mai greu să mențin linia de la început.  La pauză i-am certat, voiam mai multă personalitate, curaj. Dar aceste lucruri vin odată cu victoriile. 

Suntem pe drumul bun. Eu nu sunt un antrenor de rezultat. Lucrurile trebuie privite din altă perspectivă. Față de anii trecuți, lucrurile trebuie construite diferit. Eu am fost calm, chiar dacă am pierdut 3 meciuri. Mă felicit că am rămas fidel principiilor mele despre fotbal”, a declarat Ovidiu Burcă.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.