Liga 1

Presimte demiterea antrenorului-revelație al sezonului trecut din Liga 1: „Echipa e jos, însă pretențiile au rămas sus”

Liviu Ciobotariu, în stânga, alături de Cristiano Bergodi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 septembrie 2022

Andrei Vochin, consilier al președintelui FRF, Răzvan Burleanu, consideră că Liviu Ciobotariu (51 de ani) are zilele numărate la cârma celor de la FC Voluntari.

Sub comanda lui Liviu Ciobotariu, FC Voluntari a fost revelația sezonului 2021/2022 de Liga 1. Ilfovenii au intrat în play-off în fața unor echipe de tradiție și s-au clasat pe locul 4 în clasamentul final al campionatului.

Noul sezon, pe care Voluntariul l-a abordat cu o echipă din care nu mai fac parte Gabi Tamaș, Marius Briceag, Ion Gheorghe și Constantin Budescu, nu merge nici pe departe la fel de bine. 

Vochin nu crede că Liviu Ciobotariu mai are zile la FC Voluntari

Ilfovenii au adunat doar 8 puncte în 9 etape, din două victorii, două egaluri și 5 eșecuri, și sunt pe locul 12. Iar în ultimele 3 etape n-au avut niciun șut pe poarta adversă! 

În aceste condiții, Andrei Vochin, consilier al președintelui FRF, Răzvan Burleanu, crede că Ciobotariu va fi îndepărtat curând de la cârma echipei.

„Nu văd lucruri foarte bune pentru Ciobi. De regulă, la echipele astea mici, în momentul în care ajungi pe un loc nesperat, aşa cum s-a întâmplat anul trecut cu Voluntariul, pretenţiile rămân acolo sau se duc şi mai departe.

Şi atunci tot ceea ce faci sub locul respectiv devine un eşec, nu mai ţii cont de faptul că ai pierdut oameni, că antrenorul are nevoie să pui altceva în loc.

De asta cred că situaţia lui nu e cea mai bună în momentul ăsta şi, sincer să fiu, nu m-ar surprinde să aud vestea că s-a schimbat antrenorul la Voluntari”, a afirmat Vochin la Orange Sport.

GSP.ro a scris în finalul lunii august că primarul din Voluntari, Florentin Pandele, cel care trage sforile la club, este decis să renunțe la președintele clubului, Bogdan Bălănescu, și la antrenorul Liviu Ciobotariu.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.