Liga 1

Au reactivat „pista” Croitoru » Echipa din Liga 1 vrea să-și demită antrenorul și a pregătit oferta pentru „principalul” lui FCU Craiova

Marius Croitoru

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  duminică, 04 septembrie 2022

FC Voluntari pregătește debarcarea lui Liviu Ciobotariu și încearcă încă o dată să-l atragă pe Marius Croitoru (41 de ani), pe care l-a dorit și înaintea sezonului. Tehnicianul nu avea postul sigur la FCU Craiova, dar l-a securizat cu patru puncte câștigate în ultimele două etape.

Eșecul cu Rapid, 0-1, a deteriorat și mai tare atmosfera de la FC Voluntari, un club care oricum pregătea schimbări în conducere. 

Postul lui Liviu Ciobotariu a devenit și mai șubred, primarul Pandele nu mai ține cont de creditul pe care antrenorul l-a acumulat cu rezultatele foarte bune din sezonul trecut, în care a dus echipa în play-off și în finala Cupei.

FC Voluntari visează la Marius Croitoru

Pandele și colaboratorii săi speră să-l poată atrage pe Marius Croitoru, tehnicianul de la Craiova 1948. Croitoru a mai fost curtat de Voluntari și înainte să semneze cu oltenii lui Mititelu. Interesul ilfovenilor a reapărut după ce Craiova a suferit două înfrângeri la rând, 0-1 cu Petrolul și 1-2 cu UTA. 

Marius a redresat însă situația între timp, a câștigat cu 1-0 partida cu Sepsi și apoi a remizat la Cluj cu U, 1-1. Acum ar fi mai greu ca familia Mititelu să accepte să se despartă de Croitoru. „Voluntarii” pândesc posibila schimbare de la Craiova și sunt pregătiți să-l oferteze din nou pe fostul antrenor de la Botoșani.

Schimb Bogdan Bălănescu - Dani Coman?

O modificare va avea loc și în conducerea executivă. Sunt șanse minime ca președintele Bălănescu să-și păstreze funcția și Pandele are un înlocuitor preferat și pentru el, pe Dani Coman. 

Acesta a demisionat recent de la Hermannstadt, unde problemele economice grave ale clubului îl făcuseră să se simtă neputincios, incapabil să le mai promită jucătorilor ceva. Coman a și apărut de curând în tribune la meciul Voluntari-U Cluj, încheiat cu o remiză albă

Adrian Mihalcea e și el cu bagajele făcute la Chindia

Un alt antrenor pe făraș în Liga 1 este Adrian Mihalcea. Fără victorie în actualul sezon de Liga 1, el e pe punctul de a fi demis de la Chindia.

Chindia a remizat în această etapă, 1-1 cu UTA, și nu are nicio victorie după 8 meciuri. Dâmbovițenii sunt ultimii, cu doar 3 puncte, iar înlăturarea lui Adrian Mihalcea este doar o chestiune de timp. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.