Liga 1

După Rața, Becali îi dă ultimatum altui jucător: „Îl mai încerc, dar dacă îi tremură mâna la menghină, la revedere” + „Am făcut o greșeală cu Radaslavescu”

Gigi Becali, patronul lui FCSB, i-a acordat un ultimatum lui Marco Dulca (24 de ani), mijocașul adus de la Chindia în această vară/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 septembrie 2022

Gigi Becali, patronul lui FCSB, i-a acordat un ultimatum lui Marco Dulca (24 de ani), mijlocașul adus de la Chindia în această vară.

Latifundiarul l-a criticat dur pe Dulca după înfrângerea cu Farul, 1-3, spunând că „a fost zero”. Acum, Becali a susținut că îi mai acordă o șansă, deoarece Marco a fost pe teren la Viking - FCSB 1-3, atunci când roș-albaștrii au obținut calificarea în grupele Conference League.

Becali îi dă un ultimatum lui Marco Dulca

„Pe Dulca îl mai încerc. Eu sunt un om care are cunoștințe. Iau lucrurile rele și bune și le bun în balanță. Eu îl mai încerc, m-am calificat cu el în teren. Dar dacă văd că intră și îi tremură mâna la menghină, păi bă, strici treaba, la revedere. 

Am făcut o greșeală cu Radaslavescu, mi-a plăcut acum 2 ani de el, l-am luat ca investiție. Acum nu l-am băgat. A intrat 10-15 minute și am văzut tupeu. Păi, dacă ăla de 18 ani e mai bun ca ăla de 24, păi, îl bag pe ăla, îi mai crește valoarea. Fotbal e complicat, nici Ferguson nu știe secretele lui. Când ești FCSB trebuie să ai rezerve la 70% din valoarea titularilor”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali a vorbit despre plecarea lui Rață 

Becali a vorbit și despre plecarea lui Rața. Mijlocașul a bifat doar 108 minute la FCSB, înainte să fie expediat înapoi la Voluntari.

„Eu am spus, de acum încolo așa fac. Vii la FCSB, semnezi pe un an plus 4,3 sau doi. Și mai semnezi un contract ca să pot să scap de tine când vreau. Eu așa fac, ca la menghină. Pentru că vin la FCSB și nu îi țin picioarele. Așa, eu te verific la muncă. Nu ții bine șurubelnița la mine, la revedere. 

I-am dat șurubelnița și i-a căzut de 2 ori. Păi, să stau cu jucători 5 ani să le dau bani degeaba? El e de Voluntari, nu de FCSB. Sunt unii care când vin la FCSB zici că sunt de acolo. Gen Cordea, l-am băgat și fundaș stânga, tot a jucat. Florentin Dumitru a venit, acolo a rămas. Alții nu au tupeu, curaj”, a mai spus Gigi Becali.

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.