Liga 2

Dănuț Lupu, mesaj acid înainte de Dinamo - CSA Steaua: „Ce derby? Joacă echipa Armatei cu nimeni”

Dănuț Lupu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 September 2022

Dănuț Lupu (55 de ani) și Ciprian Marica (36), foști fotbaliști la Dinamo, s-au contrazis înaintea derbu-ului cu CSA Steaua de vineri seară.

Întrebat dacă meciul de pe Arena Națională poate fi considerat „Eternul derby”, Lupu nu consideră meciul dintre trupa condusă de Ovidiu Burcă și cea a lui Oprița este un adevărat derby.

„Eu am spus că se numește derby atâta timp cât vor juca două echipe ale Armatei și ale Poliției. Derby, dacă stăm să ne uităm până în 2000, era Armata cu Miliția. 

Se întâlnesc... doar o echipă care e a Armatei și o echipă care e a unui particular. Joacă Armata cu nimeni, da. Derby, da! Să fim serioși. Derby-urile au dispărut nu mai sunt ce erau o dată, pentru că eu cred că derby e atunci când joacă locul întâi cu locul doi”, a declarat Dănuț Lupu pentru Pro Arena.

Ciprian Marica: „Dacă vor fi 40.000 de suporteri pe Arena Națională atunci e derby”

Fostul internațional are altă părere. Marica consideră că meciul poate fi considerat derby doar dacă se vor strânge mulți fani la stadion. 

Dacă vor fi 40.000 de suporteri pe Arena Națională, 20-30 de mii de dinamoviști și 20 de mii de steliști, atunci înseamnă că este derby. Atunci suporterii arată apartenență la aceste echipe și atunci e derby pentru mine”, a precizat Marica pentru sursa citată.

VIDEO Dan Alexa: „Fără un investitor puternic, Dinamo să o ia de la zero! Acolo e și mult balastru în galerie”

>

Citește alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.