Liga 1

I-a cerut lui Mititelu să plece din cauza presiunii fanilor: „Atacurile de pe internet l-au terminat psihic”

Claudiu Bălan (28 de ani, atacant) și-a reziliat azi contractul cu FCU Craiova. Adrian Mititelu, patronul oltenilor, susține că Bălan n-a mai rezistat presiunii puse de fanii alb-albaștrilor pe rețelele de socializare.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 septembrie 2022

Claudiu Bălan (28 de ani, atacant) și-a reziliat azi contractul cu FCU Craiova. Adrian Mititelu, patronul oltenilor, susține că Bălan n-a mai rezistat presiunii puse de fanii alb-albaștrilor pe rețelele de socializare

„Încă din iulie mi-a cerut să plece. L-au terorizat pe internet. Își caută echipă, e foarte deprimat! Am simțit că e terminat psihic după aceste atacuri.

Era de la 9 ani la Craiova. Bunicul lui a fost în echipa care a luat titlul în '74, Iulian Bălan. În '73 fusese golgeterul echipei”, a declarat Mititelu, patronul FCU Craiova, pentru GSP.ro.

Claudiu Bălan a plecat de la FCU Craiova

După plecările lui Andrea Compagno, Dominik Kovacic, Bradley Diallo, Sorin Bușu, Vlad Pop și Alberto Cobrea, FCU Craiova 1948 a anunțat și „divorțul” de Bălan.

„Fotbal Club Universitatea 1948 și Claudiu Bălan au ajuns la un acord privind încetarea contractului”, au comunicat oficial oltenii. Din informațiile Gazetei Sporturilor, Claudiu Bălan a vrut să plece de la echipă încă din luna iulie.

Claudiu Bălan era unul dintre jucătorii cei mai longevivi din actualul lot, acesta purtând tricoul alb-albastru încă din 2017, atunci când FCU a revenit în lumea fotbalului în Liga 4.

Tot azi, FCU Craiova a anunțat că s-a despărțit și de Alexandru Raicea. Mijlocașul dreapta a fost împrumutat la Șelimbăr.

Claudiu Bălan are 3 promovări cu FCU Craiova

Atacantul a pus serios umărul la cele 3 promovări consecutive ale formației lui Adrian Mititelu, ajunsă în vara anului 2021 în Liga 1.

Sezonul trecut, atacantul născut la Craiova a marcat în tricoul oltenilor 8 goluri în 39 de apariții. În actuala stagiune, vârful a bifat 6 apariții la nivelul Ligii 1, fără să marcheze vreun gol.

550.000 de euroeste cota lui Claudiu Bălan pe Transfermarkt

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.