Conference League

Cum o văd englezii pe FCSB înaintea partidei cu West Ham: „Sunt într-o formă groaznică” » Ce jucător al roș-albaștrilor i-a impresionat pe britanici

Fanii englezi ai lui West Ham au analizat-o pe FCSB înaintea debutului celor două echipe din Conference League de joi. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 septembrie 2022

Fanii englezi ai lui West Ham au analizat-o pe FCSB înaintea debutului celor două echipe din Conference League de joi.

  • Partida West Ham- FCSB va fi transmisă joi, 8 septembrie de la ora 22:00 pe PRO TV și livetext pe GSP.ro.

Englezii au analizat formația lui Nicolae Dică, căreia îi atribuie tot palmaresul istoric al Stelei, și consideră că vicecampioana României este într-o formă extrem de slabă înaintea meciului de la Londra. De asemenea, aceștia consideră că Andrei Cordea este cel mai periculos om al roș-albaștrilor.

„Din punct de vedere istoric, este un club uriaş al României. FCSB a câştigat de 26 de ori titlul în România, record al competiţiei. De asemenea, a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 şi a ajuns şi în finala din 1989, unde a fost învinsă de AC Milan. În ultimul sezon, a încheiat pe poziţia secundă în Liga 1, iar acum este pe poziţia 13. 

În ce formă este FCSB acum? Una groaznică. A reuşit să câştige un singur meci dintre cele şapte jucate în campionat, a înregistrat patru remize şi a pierdut de două ori.

Cei de la FCSB sunt deja la 14 puncte în spatele liderului Rapid, dar au două meciuri în minus. Cine sunt cei mai buni jucători? Andrei Cordea este extrema dreaptă a lui FCSB, care marchează des. 

Are deja patru goluri în acest sezon. În sezonul trecut, cel mai bun fotbalist al lor a fost Florin Tănase, care a marcat 20 de goluri. El a fost vândut la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite”, au scris cei de la COYI Irons.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.