Campionate

Imagini senzaționale de la prezentarea lui Marcelo la Olympiakos » Peste 20.000 de oameni au umplut stadionul pentru brazilian

Marcelo, prezentat la Olympiakos

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 septembrie 2022

Marcelo (34 de ani), fostul fundaș stânga de la Real Madrid, a fost prezentat azi la Olympiakos într-o atmosferă senzațională creată de ultrașii greci. 

Campioana Greciei a dat o adevărată petrecere la prezentarea lui Marcelo. Pe stadionul Georgios Karaiskakis, peste 20.000 de fani au făcut o atmosferă incendiară la venirea fostei vedete de la Real Madrid. 

Extrem de entuziasmați de transferul lui Marcelo, fanii au luat cu asalt stadionul încă de la ora 18:00, deși prezentarea era programată la 20:45. Întâmpinat cu multe urale și cu torțe și fumigene, Marcelo a pășit pentru prima dată pe stadionul noii sale echipe, cu care a semnat un contract valabil pe un an.

Marcelo, prezentat la Olympiakos

Însoțit de copii săi, Enzo și Liam, brazilianul a ținut să le transmită un mesaj fanilor veniți la stadion: „În primul rând, vă mulțumesc foarte mult pentru primire. Sunt foarte încântat. Sunt foarte fericit să fiu aici, printre voi. La fel și familia mea. 

Sper să fiu aici cu voi și să vă ajut cu toată puterea și dăruirea mea. Aștept cu nerăbdare să mă integrez în echipă. Vă mulțumesc foarte mult tuturor pentru primire”, a spus Marcelo potrivit gazetta.gr.

Marcelo, un an la Olympiakos

Marcelo a semnat cu Olympiacos pentru un sezon, dar cu opțiune de prelungire pe încă unul. Internaționalul brazilian va încasa un salariu anual de 3 milioane de euro. 

La Olympiacos, Marcelo va avea ocazia să debuteze în Europa League, acolo unde grecii vor juca împotriva lui Qarabag, Freiburg și Nantes.

Citește și alte știri din fotbalul internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.