Media

Adrian Mititelu, dezvăluiri din închisoare la „Prietenii lui Ovidiu” și detalii despre problemele cu Mihai Rotaru: „A vrut să-mi distrugă familia”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 07 September 2022

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, este invitatul din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Adrian Mititelu vorbește deschis despre conflictul pe care îl are cu Mihai Rotaru, patronul rivalei din oraș, despre un presupus șantaj la care a fost părtaș și dă detalii despre ruptura de Lia Olguța Vasilescu.

Acesta nu evită să vorbească și despre greșelile pe care le-a făcut din postura de patron. Mai mult, Mititelu dezvăluie cum au fost cele 20 de luni petrecute în spatele gratiilor, despre condiții, probleme și activitățile pe care le făcea alături de alți deținuți.

De precizat că patronul FCU a fost eliberat condiționat în urma hotărâri definitive a Curţii de Apel din Craiova, decizie venită după ce Curtea Constituţională a României a admis excepţia de neconstituționalitate a unor prevederi din Codul Penal.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.