Tenis

Anunțul lui Rafa Nadal, după eliminarea de la US Open: „Nu știu când mă voi întoarce pe teren”

Rafael Nadal (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 September 2022

Rafael Nadal (36 de ani, #3 ATP) a fost eliminat în optimile de US Open de americanul Frances Tiafoe (24 de ani, #26 ATP), scor 4-6, 6-4,4-6, 3-6. La finalul meciului, Nadal a declarat că va pune tenisul în plan secund și se va concentra pe viața personală.

Câștigător al Roland Garros și Australian Open în acest an, Rafael Nadal a mărturisit că are nevoie de o perioadă în care să-și pună lucrurile din viața personală în ordine.

Rafael Nadal, după eliminarea de la US Open: „Voi reveni când o să fiu mai bine pregătit mental”

„Trebuie să-mi rezolv lucrurile din viața personală. Să fiu pregătit mai bine mental, iar când se va întâmpla acest lucru voi reveni”, a spus Rafa Nadal.

În ultima perioadă, Rafael Nadal a trecut printr-o perioadă dificilă. Potrivit presei spaniole, soția sa, Maria Francisca, a avut probleme cu sarcina, iar spaniolul a ținut să facă anumite precizări.

„Am lucruri mai importante pe care să mă axez în acest moment. Viața personală vine înaintea vieții profesionale. Cel mai important acum este să mă ocup de primul meu fiu”, a mai afirmat nr. 3 ATP.

Francis Tiafoe: „La 40:0, picioarele mele erau ca de beton”

Francis Tiafoe s-a arătat emoționat după victoria în fața lui Rafa Nadal din optimile US Open.

„La 4-3 în setul 4, când aveam 40:0, picioarele mele erau ca de beton. Trebuia doar să ies cu bine din acel game, am avut noroc să o fac. Nu am ieșit pe teren pentru a-i acorda lui Rafa tot respectul. Am venit să câștig un meci de tenis în fața voastră.”, a afirmat Francis Tiafoe.

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.