Liga 1

Mihai Stoica se teme că FCSB nu va intra în play-off: „Diferența e cam mare, iar noi nu avem un lot echilibrat”

Mihai Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 septembrie 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca roș-albaștrii să nu prindă play-off-ul.

După un start slab de sezon în Liga 1, în care FCSB se află abia pe locul 13 în campionat, având o singură victorie în 7 meciuri, Mihai Stoica are emoții în privința calificării roș-albaștrilor în play-off. 

Cum FCSB începe joi și meciurile din grupele Conference League, MM Stoica se teme că elevii lui Dică nu vor putea face față în ambele competiții, iar participarea în play-off ar putea fi pusă în pericol.

Mihai Stoica: „Nu prea se vede play-off-ul”

„De la noi nu prea se vede play-off-ul, sunt cam multe puncte distanță. Teoretic, da, le putem ajunge. Practic, se vede cam... Timpul chiar ne prisoseşte, problema e că noi vom juca din 3 în 3 zile. Şi una e să joci în campionat sau în Cupă, alta e să joci cu West Ham deplasare la Londra şi să vii după aia să joci acasă cu Voluntari, e puţin cam diferit. 

Ideea este că eu am suficientă experienţă cu meciuri în cupele europene ca să ştiu cât de greu e în campionat dacă nu ai un lot echilibrat din toate punctele de vedere. Şi nu avem un lot echilibrat. E foarte complicat să joci cu un 11 în Europa şi un alt 11 în campionat”, a declarat Mihai Stoica potrivit Orange Sport.

6 punctesunt între FCSB și FC Argeș, ultima echipă care ocupă loc de play-off. Roș-albaștrii au însă două meciuri mai puțin disputate față de piteșteni

VIDEO Compagno e convins că FCSB va reveni în top: „Oboseala s-a simțit, dar suntem gata să revenim”

>

Citește și alte știri despre FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.