Conference League

„Vedeți-vă de treabă, nici nu atinge mingea cu West Ham!” » Dragomir vede o slăbiciune mare la FCSB: „Să-mi spuneți cum vreți, dacă nu o fi așa!”

Dumitru Dragomir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 septembrie 2022

Dumitru Dragomir (76 de ani), fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu are mari așteptări de la meciul dintre West Ham și FCSB, din grupele Conference League. Despre atacantul transferat de Gigi Becali, Andrea Compagno, spune că „nici nu o să atingă mingea”.

  • Partida West Ham - FCSB, programată joi, 8 septembrie (ora 22:00), va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV. 

Joi, FCSB va avea parte de cel mai dificil test din acest sezon european. Vicecampioana României va juca cu West Ham, locul 7 din Premier League sezonul trecut, chiar la Londra.

Înaintea meciului, Dumitru Dragomir a vorbit despre problemele din linia de mijloc ale roș-albaștrilor și nu a părut încrezător în posibilitatea ca Andrea Compagno să facă diferența.

Dumitru Dragomir, înainte de West Ham - FCSB: „Compagno nici nu atinge mingea”

„Vedem și noi care e diferența dintre fotbalul românesc și cel din Premier League cu ocazia asta. E uriașă financiar, organizatoric, dar bănuiesc că nu au VAR tâmpit ca al nostru.

La FCSB, mijlocașii sunt vinovați, băi fraților. În afară de Darius Olaru, nimeni nu recuperează mingi. Nimeni nu face presing, marcaj cum trebuie. Edjouma nu poate din cauza segmentelor mari, nu face presing că nu are viteză. Vă amintiți de Bourceanu și Pintilii? Știau să scoată mingi.

Compagno nici nu o să atingă mingea, vedeți-vă de treabă. Dacă dă de 5 ori cu capul, să-mi spuneți cum vreți!”, a afirmat Dragomir la Pro Arena.

Dumitru Dragomir: „Dacă nici pe West Ham și Ballkani nu îi batem...”

  • Tot joi seara, de la ora 19:45, CFR Cluj va juca cu Ballkani, din Kosovo, în grupa G din Conference League.

„Am auzit că Ballkani, adversara CFR-ului, ar fi o echipă-revelație. Spațiul ex-iugoslav, croații, sârbii au valoare, fiindcă au avut centre de juniori, s-au ocupat de treabă”, a spus Dragomir despre meciul de la Pristina.

Îi ciuda declarațiilor anterioare, Dragomir și-a încheiat intervenția într-o notă optimistă: „Dacă pe ăștia și pe West Ham nu îi batem, atunci pe cine batem?”

Dan Petrescu nu este antrenor de crescut fotbaliști. El ia fotbaliști gata făcuți, pe bani, și dă rezultate. De făcut fotbaliști este Hagi.

Sunt câțiva antrenori buni, Mutu, Măldărășanu, Nae Constantin. Avem antrenori, dar nu mai sunt echipe.

- Dumitru Dragomir

Mai multe despre Conference League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.