Campionate

Mauro Icardi vrea să plece de la PSG și a ales o destinație surpriză!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 septembrie 2022

Mauro Icardi (29 de ani) vrea să plece de la PSG, acolo unde nu are asigurat postul de titular. 

Argentinianul caută o echipă la care să joace în mod constant, pentru a putea intra în vederile selecționerului naționalei „pumelor”, Lionel Scaloni, având în vedere că în numai două luni va avea loc Campionatul Mondial din Qatar.

Mauro Icardi se transferă la Galatasaray

Mauro Icardi va ajunge la o forță din campionatul Turciei. Vârful sud-american va fi noul jucător al celor de la Galatasaray, informează cotidianul italian Tuttosport. Informația a fost confirmată și de cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano.

Argentinianul va fi împrumutat la Istanbul de campioana Franței, Paris Saint-Germain, până în iunie 2023.

Salariul lui Icardi, unul de 8 milioane de euro net pe sezon, va fi acoperit în mare parte de către PSG: francezii îi vor plăti 5 milioane de euro, restul banilor urmând să îi primească de la Galatasaray.

Cele două părți s-au înțeles asupra tuturor detaliilor contractuale, iar Mauro Icardi va zbura în Turcia în această seară, în jurul orei 23 (00:00 ora României), pentru ca joi să efectueze vizita medicală și să semneze înțelegerea cu Galatasaray.

Mauro Icardi a petrecut 3 sezoane la PSG

Atacantul sud-american a jucat timp de 3 sezoane la Paris-Saint Germain.

În tricoul parizienilor, Mauro Icardi a adunat 92 de apariții și a marcat 38 de goluri.

7 trofee a cucerit Icardi cu Paris Saint-Germaindouă titluri în Ligue 1, două Cupe ale Franței, 1 Cupă a Ligii Franței și două Supercupe ale Franței.

În tricoul naționalei Argentinei, vârful în vârstă de 29 de ani a strâns numai 8 selecții și a marcat un gol. A debutat pentru reprezentativa „pumelor” în octombrie 2013, într-o înfrângere pe care Argentina a suferit-o în fața Uruguayului, scor 3-2, în preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia.

Mauro Icardi este cotat la 22 de milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.com.

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.