Liga 1

Mutu îi dă o lovitură lui Rădoi » Rapid s-ar fi înțeles cu jucătorul dorit de Universitatea Craiova

Adrian Mutu, antrenor Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 September 2022

Kevin Lukassen (29 de ani), fost atacant la Viitorul (actuala Farul) și Sepsi, s-ar fi înțeles cu Rapid.

Olandezul este liber de contract din această vară, după despărțirea de Kayserispor. El ar urma să se întoarcă în Liga 1, la Rapid, potrivit jurnalistului Decebal Rădulescu. 

Kevin Luckassen ar fi fost dorit și de Mirel Rădoi la Universitatea Craiova, după accidentarea lui Elvir Koljic, care va absenta aproximativ 3 luni.

Luckassen s-ar fi înțeles cu Rapid

Vârful olandez cunoaște bine fotbalul românesc. În ianuarie 2020 era adus de Mircea Rednic la Poli Iași. Între timp a mai evoluat pentru Viitorul și Sepsi.

În acest moment este liber de contract, după despărțirea de Kayserispor. Turcii plătiseră 800.000 de euro pentru a-l transfera de la gruprea lui Gică Hagi.

La Rapid, Kevin Luckassen ar fi concurent pe post cu Marko Dugandzic, atacantul adus în aceastăă vară de la CFR Cluj. Croatul este golgheterul echipei în acest sezon, cu 3 goluri în 8 etape. 

Giuleștenii îl mai au în lot și pe Jakub Vojtus pentru postul de atacant. Slovacul nu a mai jucat însă din prima etapă, când se accidenta în meciul cu CFR Cluj, scor 0-1.

20 de goluriare Luckassen în Liga 1, în 60 de meciuri

Probabil să mai vedeți achiziții zilele viitoare, și-a revenit și Vojtus după accidentare. Mi-aș dori să am cei mai buni jucători din lume, ca orice antrenor, dar câteodată nu se poate

- Adrian Mutu, după 1-0 cu Voluntari

Kevin Luckassen

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.