Tenis

Moment inedit la US Open » A pierdut cu Swiatek și s-a consolat cu bere la conferință: „Mă ajută să trec peste eșec”

Jessiaca Pegula, după meciul cu Swiatek/ foto: captură Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 septembrie 2022

Jessica Pegula (28 de ani, 8 WTA) a pierdut cu Iga Swiatek (21 de ani, 1 WTA) în sferturi la US Open, scor 3-6, 6-7. La conferința de la finalul meciului, jucătoarea americană a băut bere, între întrebările jurnaliștilor.

Pegula a vorbit la conferință despre ghinionul său de la turneele de Grand Slam: „Chiar e aiurea. Îmi doream mult să câștig Grand Slam-ul de acasă, dar se pare că de fiecare dată nimeresc în sferturi cu Barty (n.r. - retrasă) sau cu Swiatek, adică jucătoare care nu prea pierd”. Apoi, înainte să primească o nouă întrebare, Pegula a băut dintr-o doză de bere și și-a explicat gestul.

„Mă pregătesc pentru controlul antidoping, iar asta mă ajută să trec peste eșec”, a expliat Pegula.

Pegula, eliminată de Swiatek în sferturi la US Open

Pegula și Swiaek au început bine meciul din sferturile US Open. Au mers cap la cap până la 3-3, înainte ca poloneza să intre în control. Iga nu a mai pierdut nicun game și a câștigat setul.

Niciuna dintre cele două nu s-a putut distanța în setul al doilea, care a ajuns în tie-break. Acolo, poloneza s-a impus cu 7-4 și a câștigat setul și meciul. În semifinale va da peste Aryna Sabalenka (24 de ani, 6 WTA).

Jessica Pegula, cea mai bogată jucătoare de tenis din lume

Sportiva din SUA a câștigat din tenis 4 milioane de dolari până acum, o sumă mult mai mică decât au câștigat nume uriașe precum Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic sau Serena Williams.

Tatăl ei însă, Teddy Pegula, este un miliardar american a cărui avere este estimată la 3,6 miliarde de dolari. În 2014, omul de afaceri a cumpărat echipa de fotbal american Buffalo Bills, învingându-i atunci la licitație pe Donald Trump și Bon Jovi.

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.