Tenis

Ce implicații financiare are divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc + Ce spun cei de la locația unde ar fi trebuit să aibă loc nunta

Simona Halep și Toni Iuruc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 septembrie 2022

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) și Toni Iuruc (43 de ani) vor divorța. Cei doi nu vor împărți însă nimic în urma separării.

Simona Halep și Toni Iuruc ar fi stabilit de la început să nu își împartă nimic în urma unei posibile despărțiri, ci să meargă înainte fiecare cu banii câștigați pe cont propriu, potrivit ProSport.

Reacția unui oficial de la cazinoul unde trebuia să aibă loc nunta

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 17 septembrie 2021 și plănuiau o nuntă spectaculoasă în această toamnă, pe 13 noiembrie, la un cazino din Sinaia.

Un angajat al cazinoului a oferit însă o reacție o surprinzătoare. A anunțat că nu a primit nicio notificare cum că nunta nu ar mai avea loc, potrivit orangesport.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc, în divorț

Sursele GSP spun că familia Simonei Halep nu a mai oferit informații despre nunta și petrecerea care trebuiau să aibă loc în luna noiembrie. De câteva luni, invitații au fost lăsați fără noutăți, fapt care a sugerat răceala dintre cei doi.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.