Liga 1

Vești excelente pentru Universitatea Craiova » Ce se întâmplă înaintea derby-ului cu FCSB

Universitatea Craiova are șanse mari să joace derby-ul cu FCSB pe stadionul „Ion Oblemenco”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 September 2022

Universitatea Craiova are șanse mari să joace derby-ul cu FCSB pe stadionul „Ion Oblemenco”.

  • CSU Craiova - FCSB se joacă pe 18 septembrie, de la 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Gazonul va fi schimbat după festivalul muzical „IntenCity”, iar lucrările la stadion ar putea fi finalizate chiar înaintea meciului cu FCSB, potrivit Fanatik.

Echipa lui Mirel Rădoi a fost nevoită să joace meciurile de acasă pe stadionul „Municipal” din Severin, din cauza festivalul muzical s-a desfășurat pe stadion. Ultimul meci al Craiovei pe „Oblemenco” a fost pe 11 august, la 3-0 cu Zorya Luhansk, din preliminariile Conference League.

CSU Craiova - FCSB, șanse mari să se joace pe „Ion Oblemeco”

După 4 meciuri la Severin, Universitatea Craiova se întoarce pe „Ion Oblemenco”. Pe „Municipal”, trupa lui Rădoi a avut un randament extraordinar: a câștigat cu Mioveni (1-0), Botoșani (1-0) și Farul (4-3) și făcut egal cu Hapoel Beer Sheva (1-1).

Până la meciul cu FCSB, de pe 18 septembrie, CSU Craiova se deplasează la Cluj, unde o va întâlni pe CFR, pe 11 septembrie.

Pe noul stadionul din Craiova, Universitatea are un palmares negativ cu FCSB. De la inaugurarea din 2017, oltenii au câștigat 3 meciuri din 9 jucate cu „roș-albaștrii” acasă. Restul de 6 au fost înfrângeri. 

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.