Liga 2

Totul pentru victorie! Ultrașii Stelei au aprins torțe și fumigene la antrenamentul „militarilor” de dinaintea derby-ului

Peluza Sud Steaua, la antrenamentul „militarilor” înaintea derby-ului cu Dinamo Foto: facebook/ Cristian Scutariu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 septembrie 2022

A mai rămas o singură zi până la derby-ul dintre Dinamo și CSA Steaua. Peluza Sud, galeria roș-albaștrilor, a decis să-și încurajeze favoriții la antrenamentul din această seară.

Pentru fanii celor de la CSA Steaua derby-ul cu Dinamo reprezintă cel mai important moment de la renașterea echipei în 2017.

Acest lucru s-a văzut și la antrenamentul de joi seară. Zeci de suporteri steliști au fost în tribunele stadionului lui Ghencea în timp ce elevii lui Daniel Oprița se antrenau. Fanii au aprins torțe și fumigene și au cântat alături de jucători.

Dinamo, apel la suporteri

Dinamoviștii au postat pa pagina oficială de Facebook un videoclip în care antrenorul Ovidiu Burcă și mai mulți fotbaliști îi îndemnau pe fani să vină la stadion.

Peste 10.000 de bilete vândute la Dinamo - CSA Steaua

Derby-ul de vineri seară va aduce un număr important de fani pe Arena Națională. Nu mai puțin de 10.000 de bilete au fost vândute de organizatori cu o zi înaintea partidei.

Oaspeți la acest meci, roș-albaștrii au primit 8.000 de bilete și este de așteptat ca peluza Stelei să fie aproape plină la derby.

Citește și alte știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.