Conference League

Gigi Becali, după West Ham - FCSB 3-1: „L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută acel jucător pe teren!”

+44 Foto
Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 September 2022

West Ham a învins-o pe FCSB, scor 3-1, în primul meci pentru echipa lui Nicolae Dică în grupele Conference League. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, l-a criticat pe antrenor pentru schimbările făcute pe parcursul meciului. 

  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht, ora 22:00

În minutul 70, la scorul de 1-1, Nicolae Dică i-a băgat pe teren pe Octavian Popescu și pe David Miculescu, în locul lui Darius Olaru, respectiv Andrea Compagno. Această decizie l-a nemulțumit pe Becali, care consideră că jocul echipei s-a schimbat drastic după aceea.

„68 de minute Dică a gândit foarte bine jocul, după aceea Becali a stricat jocul (n.r. ironic, referindu-se la faptul că el face schimbările, lucru speculat de cei din studio). Când a schimbat Dică un mijlocaș, care nu știam că Tavi e în teren. 

L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută Tavi în locul lui Olaru. Să-mi asum alea 68 de minute? Nu. Eu îmi asum doar când se greșește. Problema voastră e cine își asumă?!

Și eu cred că a greșit cine a făcut schimbările. Dacă îl bagi pe Tavi Popescu la mijloc când e 1-0 pentru noi... L-am întrebat pe MM, care mi-a zis că Olaru s-a cerut afară. Nu știam că Tavi Popescu e în teren. S-a cerut Olaru afară, dar îl bagi pe Marco ăla, Marco van Basten. Marco Dulca. A riscat omul, dar eu îl susțin”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Am zis că vreau să vedem unde ne aflăm. Suntem departe de ei. Ce 68 de minute (n.r. de dominare a lui FCSB)? Pe mine mă interesează fotbalul. Noi suntem departe de ei. A fost mingea numai la ei. Dacă vorbim numai de meciul ăsta, așa a făcut Dumnezeu, am dat noi un gol. Apoi cadoul făcut de arbitru a schimbat totul

N-a fost niciun 11 metri. A fost fault în atac. Așa au văzut oamenii, asta este.

- Gigi Becali, patron FCSB

Sunt două schimbări care nu adu adus nimic echipei (n.r. Miculescu și Popescu în locul lui Compagno, respectiv Olaru). Era 1-1, nu 2-1 pentru adversari ca să forțezi să câștigi meciul. Nu era ultimul meci din grupă în care trebuia să câștigi meciul, să forțezi victoria. Trebuia un echilibru totuși în joc. Este clar că nu ai mai avut aceeași forță în linia de mijloc.

- Ilie Dumitrescu

Statistici via sofascore.ro

Ce program are FCSB în grupele Conference League

  • Runda 1: 8 septembrie, West Ham – FCSB 3-1
  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham

Citește și alte știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.