Conference League

Fotbalistul de la FCSB care l-a dat gata pe Mihai Stoica: „De excepție!” + 2 jucători de bază s-au accidentat

+44 Foto
West Ham a învins-o pe FCSB, scor 3-1, în primul meci pentru echipa lui Nicolae Dică în grupele Conference League. Mihai Stoica, managerul vicecampioanei României, a analizat partida.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 septembrie 2022

West Ham a învins-o pe FCSB, scor 3-1, în primul meci pentru echipa lui Nicolae Dică în grupele Conference League. Mihai Stoica, managerul vicecampioanei României, a analizat partida. 

Mihai Stoica este îngrijorat că Darius Olaru și Joyskim Dawa au părăsit terenul accidentați. Este mulțumit de modul în care a arătat formația lui Dică și a refuzat să comenteze faza controversată de arbitraj din care West Ham a egalat. 

Mihai Stoica, după West Ham - FCSB 3-1

„E foarte greu să ștergi ultima impresie. Rămânem cu un meci pierdut la două goluri diferență, cu 2 jucători accidentați și urmări pe care nu le doream. Nu poți ignora campionatul și să te gândești la Conference League. Olaru și Dawa s-au accidentat, dar deocamdată nu am detalii.

Au fost câțiva jucători care s-au ridicat la nivelul partidei, unii chiar au surprins, jucători fără experiență la nivel european. O mențiune specială este Malcom Edjouma, care a făcut un meci de excepție. Iar faza golului nostru a fost excepțională.

Pe noi ne interesează campionatul, nimeni nu va putea pune presiune pe noi cum a pus West Ham. A investit sute de milioane, are câțiva jucători de calibru. Scamacca, titular în naționala Italiei, nu a existat. Să vedeți ce înseamnă adaptarea. A intrat Antonio, fotbalist vechi aici, și a făcut diferența.

Tocmai de asta Compagno a demonstrat că a fost o achiziție excepțională. Chiar și aici a făcut o partidă bună. S-a luptat cu Ogbonna și Kehrer...

Nu am arătat rău deloc. Dar a venit faza aceea și s-a rupt totul. Câteva erori inexplicabile ale noastre... Noi intrasem foarte bine și în partea secundă. Apoi am primit o lovitură sub centură, părea că meciul merge în favoarea noastră”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Suporterii au fost senzaționali. S-a vorbit românește în Londra, toată lumea a vorbit de Steaua. Păcat că nu a durat mai mult. Eram în Barcelona când a murit Cruyff, în Craiova când a murit marele Balaci, acum...
- Mihai Stoica, manager general FCSB, despre moartea Reginei Elisabeta a II-a

Statistici via sofascore.ro

Ce program are FCSB în grupele Conference League

  • Runda 1: 8 septembrie, West Ham – FCSB 3-1
  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham

Citește și alte știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.